Kezdőlap / Plasztika / Idegen a tesben!

Idegen a tesben!

Sok férfi társam nevében szólok amikor azt mondom, hogy „az igazi az az igazi!” Viszont sajnos sok nő véleményét nyilvánítom ki, amikor azt mondom, hogy „a nagyon szebb és az a jobb!”
Kedves hölgyek, akik arra adnák a fejüket – mellüket – , hogy kés alá feküdjenek, gondolják meg mire vállalkoznak!

A plasztikázást hasonlíthatnánk akár a tetováláshoz is, hiszen az implantátummal is egy nemhogy tartós, de életre szóló tárgyat kapunk ez esetben a testünkbe! Eltávolítása költséges, legtöbbször fájdalommal jár és a testünk örökre viselni fogja hirtelen jött hóbortunk megvalósulását!
Gondoljunk csak bele abba, hogy egy idegen dolgot szeretnénk elhelyezni a bőrünk alá és mindezt önként kérjük, sőt több százezer forintot is kifizetünk érte! Magyarországon egy mellimplantátum ára, 280-750 ezer Ft között kell érte fizetni! Tehát képesek vagyunk akár félmillió forintot is kiadni egy darab, azaz két darab mesterségesen előállított termékért, amit a szövetek alá behelyeztetünk pusztán esztétikai szempontokból!

Hálásak lehetünk hiszen nem mondhatjuk, hogy bárkinek is szüksége lenne mellimplantátumra. Egyik szülőnk sem bíztat életünk során, hogy felvágjuk a testünket, egyik háziorvos sem írja fel receptként, és egyik természetgyógyász sem tanácsolja alternatív gyógymódként.

Viszont, ami kedvet formál agyunkban hozzá az az, hogy esetleg kedvenc színésznőnk ráveszi magát és pénzt nem kímélve belevág a műtétbe és látjuk rajta, hogy elégedetten és boldogan távozik a műtőasztalról. Megírják az újságok róla, mennyivel jobban néz ki, mennyivel több szerepet és rivaldafényt kapott ennek kapcsán. Esetleg még azt is lehozza róla a sajtó, hogy az eddig önbizalom hiánnyal küszködött hölgy mekkora változásokon ment keresztül, hála a csodatevő egyszerű szilikonpárnak.

Sok ember él a földön akiknek sajnos kötelezően idegen dolgot kell hordaniuk a testükben. Magyarországon minden huszadik embernek pészméker (szívritmus szabályzó) van beépítve a testébe. Őket nem esztétikai szempontok vezérlik, hanem az életük, az élni akarásuk!

Remélem pár hölgy elképzeléseit megváltoztattam ezáltal, hogy nem kívánnak önként, „szebb és jobb” alapon mesterséges dolgokat betetetni a keblükbe. Mert amíg nincs szükségünk testünknek külső segítségre az életben maradáshoz, akkor minek terhelnénk vele!? De még nem is beszéltünk a kiderült és a még ki nem derült rákkeltő és daganat megjelenést elősegítő hatásukról…

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ránctalanítás szike nélkül

Thermage. Ez a szó takarja azt a technológiát, ami forradalmasítást jelent a ráncok eltüntetésében, illetve …

Leave a Reply