Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Kinek érdemes Vaterázni?

Kinek érdemes Vaterázni?

A válasz: Mindenkinek!
Legyen az akár kamasz (természetesen egy junior bankszámla szükségeltetik amennyiben nem csak vásárolni, hanem eladni is szeretne az illető), fiatal gyesen lévő anyuka, aktív korú dolgozó férfi vagy éppen nyugdíjas nagyszülő.
Az emberek többsége szeret nézelődni, válogatni, információkat gyűjteni vásárlás előtt, viszont egyre kevesebb az idő amit ebben a felgyorsult világban ilyesmire tudunk szánni. Éppen ezért – akár este munka után, amikor a legtöbb üzlet rég zárva, esetleg ünnepnapokon amikor van egy kis szabadidőnk, vagy kora hajnalban mert éppen akkor olyan kedvünk támad – bárki, bármikor kedvére áttudja böngészni a hatalmas árucikk készletet.
Valószínűleg eladni valója is akad mindenkinek bőven..
A gyerekek ruhatárát lecserélhetjük szinte fillérekből, vagy teljesen ingyen, a kinőtt holmik értékesítéséből befolyt kisebb-nagyobb összegekből. Túladhatunk a megunt játékokon és egyéb használati tárgyakon is.
Nagyon sok diák árulja az igencsak drága középiskolai tankönyveit az eredeti áránál jóval olcsóbban. Miért is hagynák porosodni? Akár a saját tankönyv vásárlásuk költségeit csökkentik, akár némi zsebpénzhez jutnak, mindenképpen jól járnak.
A megunt telefonokról, mp3 lejátszókról, dvd lemezekről, görkorikról, biciklikről nem is beszélve..
Legyen szó egy tönkrement háztartási kisgépről, egy cserére szoruló autóalkatrészről, egy ajándékba szánt műszaki cikkről, új és használt ruhadarabokról, egyéb lakberendezési tárgyakról, bármiről amire szükség lehet, mindenkinek érdemes körülnézni a Vaterán!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Leave a Reply