Kezdőlap / Egészség és fitness / Férfi problémák / Korai magömlés ellen gyógyszer

Korai magömlés ellen gyógyszer

Egyes embereknél valóban jó hatást lehet elérni az elrendelt gyógyszerekkel, másoknál azonban elég szerény a hatásuk. Néhány éve nagy hírveréssel harangozták be, hogy bizonyos nyugtatókat vagy neuroleptikumokat (mint például a thioridazin) nagy hatásfokkal alkalmaztak a korai magömlés eseteiben. Sajnos az e gyógyszerekkel kezelt egyének nagy részénél csalódást okoztak. Napjainkban a háromfázisú depresszióellenes szerekkel érhetők el a legjobb eredmények. Az igen lassan emelkedő adagú, de még mindig gyenge hatású clomlpramin kiváló vagy jó eredményeket ad az esetek 60%-ában, azonban néhány mellékhatás árán. Ez egy eléggé rendkívüli gyógyszer, egyeseknél megszünteti a fejfájást, másoknál a bevizelést, megint másoknál lassítja a magömlést. nem számítva a depresszióellenes hatást.
Legújabban két új depresszióellenes hatású szer kecsegtet még nagyobb sikerrel: a fluoxatin és a fluoxamil. melyek a szerotoninkutatások felfedezettjei. Alacsony ható¬anyag-mennyiségük ellenére állandóan szedni kell ezeket a gyógyszereket, állandó orvosi ellenőrzés mellett. Lehet, hogy ezek azok a szerek, melyek hatásosságában legjobban meg lehet bízni manapság.
Végül is a szimpatikus idegrendszert gátló szerekről sem szabad megfeledkeznünk. Mint ahogyan már láttuk, ez a szimpatikus idegrendszer teszi lehetővé az élőlény számára a menekülést és ez vezérli a sperma kilövellését. Csak az a baj, hogy ezeknek a hatóanyagoknak, például a Moxisylytnek nincs azonnali hatásuk, ezért sokáig kell szedni, néha három hónapig is ahhoz, hogy valamilyen eredményt el lehessen érni.
Minden szakember leszögezi, hogy akár egy évig vagy még tovább is kell alkalmazni a gyógyszert, mert a jótékony hatás az egyéntől függően késhet.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A férfiak kopaszodása

A férfiak zöme tapasztalja fájóan, hogy először a homlokuk magassága nő meg. Többen kétségbeesetten fedezik …

Hozzászólás