Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Kreatív emberek lelőhelye, fóruma

Kreatív emberek lelőhelye, fóruma

Kreatív emberek lelőhelye, fóruma
A Vatera.hu egy olyan oldal, ahol a kereső és eladó egymásra talál, akár virtuális árverésnek is nevezhetnénk, hiszen bármit keresünk szinte, ott megtaláljuk. A Vatera lényegében nem más, mint egy online aukciós oldal, melyen fórumot is találunk, melynek célja, hogy a felhasználók megoszthassák a tapasztalatokat, bár itt is, mint bármely online fórumon a hozzászólásokat moderálják, így nem mindegy, hogy milyen stílusban és módon fogalmazzák meg gondolataikat. Példának okáért itt sem engedélyezett személyes adatok nyilvánosságra hozatala, vagy esetleg olyan megjegyzések, amik másokat erre késztethetnek.
Sajnos előfordul, bár tilos, hogy a licitálók között vita alakul ki, amely akár személyeskedő és agresszív megnyilvánulásokat von maga után. Ez egyben egy kívülállót valótlan információk közlésére késztetheti, tönkretéve ezzel a lényeget, az aukciót, azt a célt, amiért mindenki látogatja ezt az oldalt. A fórumon a felhasználó nevek milyensége sem mindegy. Olyan nevet kell választani a bejelentkezéshez, melybe nem köthetnek bele, nincs provokálási alapja, valamint más felhasználókat nem téveszt meg, így nagy hangsúlyt fektetnek arra is, hogy az adott licitálásnak ne legyen provokáló hangvétele. Ha valaki ezen szabályokat nem tartja be, azok a fórumból azonnali hatállyal kizárásra kerülnek.
A licitálás nem múlhat faji-, vallási megkülönböztetése nem tartozik egy aukciós oldalra, tehát az emberi érzéseket nem itt és nem ilyen formában kell nyilvánosságra hozni.
Ha valaki ezen szempontokat megsérti, akkor a Vatera ügyfélszolgálata dönthet azonnali kizárásáról.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Hozzászólás