Magától elmúlik

A parlagfű allergia az egyik azon kínzó tünetegyüttessel járó, visszatérő allergiák közül, melyek emberek millióinak nyarát keseríti meg évről évre. A gyógymódok változatosak. A gyógyszeres kezeléstől kezdve a homeopátián át az energiagyógyászatig minden ágazat dolgozik azon, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban enyhítsék tüneteinket, gyógyítsák betegségünket.
A keletiek úgy tartják, hogy minden betegség lelki eredetű. Tehát, a lelki problémánk a kiváltó ok, és maga az allergia az okozat. Gondolkodjunk hangosan! Ha megszüntetjük az okot, megszűnik az okozat. Nézzünk mélyen magunkba, és keressük meg a pillanatot, amikor allergiásak lettünk. Számtalan írás szól arról, hogy emberek tizenévesen, huszonévesen, vagy akár idősebb korukban tapasztalták először a kellemetlen tüneteket. Ha vissza tudunk nézni, és megtaláljuk az időpontot, akkor szerencsések vagyunk. Már csupán annyi a feladatunk, hogy megvizsgáljuk, milyen események, esemény sorozatok zajlottak akkoriban, és ismétlődően előzőleg. Amikor valami negatív behatás ér bennünket, az lenyomatot képez a lelkünkben. Ha megfelelően sok hasonló lenyomat képződött, a szervezetünk fizikai tünet képében, például egy betegség formájában üzen, hogy tennünk kellene már végre valamit. Nos, ha megtaláltuk a kiváltó okot, vagy okokat, szüntessük meg, oldjuk fel, és a betegség “magától elmúlik”. Mindig tartsuk szem előtt, hogy a szakértelem sokszor segítségünkre lehet, bár tudnunk kell, hogy ezt a segítséget magunknak kell kérelmezni. Amikor az egészségünkről van szó, nincsenek határok. Ne sajnáljuk az időt, és adott esetben a pénzt, hogy törékeny egészségünket megint birtokba vehessük! Aki olyan szerencsés, hogy ezen kínmezőn még nem haladt át, sőt még csak nem is érintette, ajánlatos a megelőzés lehetőségét nagyon komolyan megfontolni, ugyanis az egészségünkből csupán egy van, és sajnálatos, de ha egyszer már csorbát szenvedett, nem lehetünk bizonyosak abban, hogy ismét teljes pompájában élvezhetjük addig, míg e földi utazásunk tart.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Szabaduljunk meg az allergiás tünetektől!

Több gyógyszerünk van az allergia tüneteinek enyhítésére. Ezek közül a legfontosabbak az antihisztaminok. A kezelőorvos …

Hozzászólás