Kezdőlap / Társadalom / Házasság / Még mindig szeret?

Még mindig szeret?

A házasság nem egyszerű. Legnagyobb problémát talán az idő múlása jelenti. Pár év elteltével gyakran azt vesszük észre, hogy nem törődik velünk eleget a másik, vagy csak annyit látunk, hogy valami megváltozott. Ilyenkor óhatatlanul is előjön bennünk a kérdés: „Most is szeret?”
Természetesen a válasz nem mindig egyszerű. Vannak tönkrement házasságok, ezt kár is tagadni. Azonban a legtöbb esetben csak arról van szó, hogy a sok szürke hétköznap ellaposította a kapcsolatot. Ennek ellenére, ahogy mi sem őt, a párunk sem szeretne minket elveszíteni. Az azonban előfordulhat, hogy egy kicsit többre vágyik, még ha nem is mondja ki. Szüksége van valami kis izgalomra, egy kis változatosságra, különben egy idő után elkezd másfele keresgélni az élmények után. Érdemes tehát átgondolni mindenkinek, aki azon gondolkozik, szereti-e még a házastársa, hogy tényleg mindent megtesz-e a kapcsolatért.
Nem kell nagy dolgokat véghezvinni, nem kell sokat költeni. Elég, ha egy-két gyertyát teszünk világításnak a villanyfény helyett vacsoránál, és máris egy romantikus vacsorát varázsoltunk. A folytatás pedig csak kettőtökön múlik.
Néha érdemes a gyerekeket is pár órácskára elvinni a nagyihoz, vagy játszóházba, esetleg valamelyik baráthoz, hogy legyen idő, amit csak egymással tölthettek.
Az, hogy ki és hogyan pezsdíti fel a házasságát csak fantáziától függ. Bármi megvalósítható, ami eszetekbe jut. És higgyétek el érdemes! Ugyanis olyanok, akik nem fásulnak be, hanem megtartják régi önmagukat, avagy valami újjal szolgálnak párjuk számára, azok sokkal ritkábban kérdezik maguktól, hogy szeret-e még.
Férfiaknak külön lehetőség még, ha meglepik a feleségüket egy szál rózsával. Nem csak gyönyörű és illatos virág, de hihetetlenül jól esik, ha egy nő látja, hogy gondolnak rá és szeretik.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Férj és Férj?

Unos-untalan foglalkozik a média azzal a kérdéssel, hogy lehessen-e házasodniuk a melegeknek. Sokan vallási, mások …

Leave a Reply