Kezdőlap / Plasztika / Mellplasztika, hogyanok

Mellplasztika, hogyanok

A nőiesség leghangsúlyosabb szimbóluma a női mell, viszont a legtöbb nő pont ezzel a testrészével elégedetlen. Akinek kicsi az nagyobbat szeretne, akinek nagy bármit megtenne, hogy kisebbítse azokat. Nők millió akarják megváltoztatni mellük méretét mesterséges úton. Nagyon sok nőnél lelki problémát is okoz, a kicsi mell . A mellnagyobbítás napjaink egyik leggyakrabban végzett plasztikai beavatkozása.

Az esztétikai célú emlőnagyobbítás műtéténél implantátumot, azaz alloplasztikus anyagot ültetünk be a mell volumenének növelésére, és a szebb emlőforma elérése érdekében . Fejletlen kis méretű, vagy a szoptatást követően megkisebbedett, megpuhult mellek méretének megnövelésére javasolt eljárás.

A protézis típusának, formájának és méretének pontos kiválasztása a műtét előtti vizit egyik lényeges feladata. Választhat a páciens sima vagy texturált felszínű, sóoldat, vagy gél tartalmú protéziek közül. A kiválasztott mellprotézis behelyezhető a mell alatt ejtett néhány centiméteres metszésen keresztül vagy bimbó körüli, egy félkörív alakú bemetszésen át. Az emlőprotézis behelyezése után , még a szoptatás is lehetséges. A műtét a mirigy állományt nem károsítja! A protézis behelyezését altatásban végezzük. Műtét után általában egy napos kórházi megfigyelés szükséges. A kímélet kb, hat hétig szükséges, a specifikus melltartó viselése mellett.

A mellnagyobbítást követően a tartását vesztett mellek ismét feszesek, formásak lesznek. A jól sikerült mellnagyobbító műtét után teljesen természetes állapotot lehet elérni, sem megjelenésre, sem tapintásra nem lehet megállapítani, hogy operált mellről van szó!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ránctalanítás szike nélkül

Thermage. Ez a szó takarja azt a technológiát, ami forradalmasítást jelent a ráncok eltüntetésében, illetve …

Leave a Reply