Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Mi az agykontroll és mire jó

Mi az agykontroll és mire jó

A Stanfordi Egyetem professzorai szerint agyunk kapacitásának mindössze csupán 2%-át használjuk. A Silva-féle agykontroll egy önfejlesztő módszer, ami tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus és könnyen elsajátítható. Ennek segítségével ezt a százalékot lényeges mértékben növelni tudjuk és problémamegoldó képességünk is fejlettebb lesz. Az agykontroll egyik fontos és elengedhetetlen eszköze a relaxáció, vagyis az elme kiürítése. Egyben a stressz levezetését is elősegíti, mely életünk folyamán számos megbetegedés okozója lehet.
Az agykontroll nem egy újfajta vallás, ugyanúgy végezheti hívő ember is és ateista, ahogyan a biciklizés tudományát is bárki elsajátíthatja.
Az agykontroll számos dologra alkalmas, mint például a stressz levezetésére, a memória fejlesztésére, könnyebb és gyorsabb tanulásra, a sokak által ismert alvászavar megszüntetésére, időzített ébresztésre – ez alatt azt értem, hogy átáll a szervezet egy időpontra, amikor minden nap elkezdi az aktív működést, mindezt külső ébresztőmódszerek nélkül – , a migrének fájdalomcsillapító gyógyszerek nélküli elmulasztására, valamint a fejfájások 90%-át is le lehet küzdeni ennek a módszernek a segítségével, rossz szokásaink, káros szenvedélyeink megváltoztatására, a fájdalomtűrési képesség javítására és a fájdalom uralására, továbbá a jó döntéshozatalban is nagy segítséget nyújt.
Tudományos felmérés is készült arról, hogy hosszú távon mit eredményez ennek a tanfolyamnak az elvégzése. 1008 olyan magyar ember írta meg személyes tapasztalatát, akik átlagosan két és fél éve végezték el a 4 napos kurzust. Azóta ritkábban szorultak orvosi kezelésre, kevesebb gyógyszert kellett bevenniük, az általános egészségi állapotuk, energiaszintjük és a hangulatuk is észrevehetően javult.
Nem akarok senkit rábeszélni erre a módszerre, de szerintem egy próbát megér, rosszabb biztosan nem lesz tőle.

Ezt mindenképpen olvasd el!

José Silva az agykontroll megalapítója

José Silva 1914. augusztus 11-én született Laredoban, mely Texas államban található. 4éves korában elvesztette édesapját, …

Hozzászólás