Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Mi az agykontroll és mire jó

Mi az agykontroll és mire jó

A Stanfordi Egyetem professzorai szerint agyunk kapacitásának mindössze csupán 2%-át használjuk. A Silva-féle agykontroll egy önfejlesztő módszer, ami tudományosan megalapozott, egyszerű, praktikus és könnyen elsajátítható. Ennek segítségével ezt a százalékot lényeges mértékben növelni tudjuk és problémamegoldó képességünk is fejlettebb lesz. Az agykontroll egyik fontos és elengedhetetlen eszköze a relaxáció, vagyis az elme kiürítése. Egyben a stressz levezetését is elősegíti, mely életünk folyamán számos megbetegedés okozója lehet.
Az agykontroll nem egy újfajta vallás, ugyanúgy végezheti hívő ember is és ateista, ahogyan a biciklizés tudományát is bárki elsajátíthatja.
Az agykontroll számos dologra alkalmas, mint például a stressz levezetésére, a memória fejlesztésére, könnyebb és gyorsabb tanulásra, a sokak által ismert alvászavar megszüntetésére, időzített ébresztésre – ez alatt azt értem, hogy átáll a szervezet egy időpontra, amikor minden nap elkezdi az aktív működést, mindezt külső ébresztőmódszerek nélkül – , a migrének fájdalomcsillapító gyógyszerek nélküli elmulasztására, valamint a fejfájások 90%-át is le lehet küzdeni ennek a módszernek a segítségével, rossz szokásaink, káros szenvedélyeink megváltoztatására, a fájdalomtűrési képesség javítására és a fájdalom uralására, továbbá a jó döntéshozatalban is nagy segítséget nyújt.
Tudományos felmérés is készült arról, hogy hosszú távon mit eredményez ennek a tanfolyamnak az elvégzése. 1008 olyan magyar ember írta meg személyes tapasztalatát, akik átlagosan két és fél éve végezték el a 4 napos kurzust. Azóta ritkábban szorultak orvosi kezelésre, kevesebb gyógyszert kellett bevenniük, az általános egészségi állapotuk, energiaszintjük és a hangulatuk is észrevehetően javult.
Nem akarok senkit rábeszélni erre a módszerre, de szerintem egy próbát megér, rosszabb biztosan nem lesz tőle.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Relaxáció az agykontrollban

Bizonyára tapasztaltad már, hogy az álom és az ébrenlét határán lenni milyen kellemes és nyugodt …

Hozzászólás