Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Nem mindegy, hogy milyen fénykép csüng egy életen keresztül a háloszobánk falán

Nem mindegy, hogy milyen fénykép csüng egy életen keresztül a háloszobánk falán

Az esküvő az ember életében az egyik legfontosabb és a legszebb dolog, a gyermek születése után. Ha jól választ az ember, akkor egy életre szól. És ha még jobban választ az ifjú pár, akkor erről a feledhetetlen napról egy gyönyörű szép fénykép csünghet a lakásunk falán.
Nem mindegy, hogy ki, hogyan, mennyiért és hol örökíti meg az ember életének ezen felejthetetlen pillanatait. Az esküvői fotós kiválsztása egy bizalmi feladat, mert rendkívüli nemes feladatott bíznak rá.
Az esküvői fotóból évek múlva is áradjon az Élet, a Pillanat, az Érzelem és az Összetarozás. És évek múlva is újból és újból meséljék el a mennyasszonynak és a vőlegénynek esküvőjük történetét.
A képek ne csak önmagukban hordozzanak jelentést, hanem egy vizuálisan megfogalmazott teljes történetben bontakozzon ki, mit egy esküvői képregény.
A fotós dolg a szabó, a sminkes, a fodrász, a manikűrős, a virágkötő és az ifjú pár boldogságának megörökítése.
Az esküvői fotózás egy művészi dokumentálása az eseményeknek. A jó fotós nem avatkozik be az eseményekbe, hanem észrevétlenül elkapja a legjobb mozdulatokat és pillanatokat. A jó esküvői fotós egyszerre fotóriporter, portré- és modellfotós, valamint jó barát.
Vannak olyan képek a fotóalbumba amelyek az ifjú pár legelőnyösebb oldalát mutatják be, ezek lehetnek beállított fotók, amelyek lehetnek szigorúan beállítottak és spontán kreatív képek is.
Manapság már az esküvői képek elkészítéséhez nem igazán használnak műtermeket, a természetes környezetben külső valamint belső helyszínek elterjedtebbek lettek.
Az esküvői fotózás a fotós szakmában az egyik legnehezebb, de legszebb munka. Olyan mint egy világcsúcs döntés pillanata, mincs mód ismétlésre!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás