Kezdőlap / Természetgyógyászat / ÖNGYÓGYÍTÁS

ÖNGYÓGYÍTÁS

Amennyiben feltenném azt a kérdést, hogy van e valaki, akinek még nem fájt semmije, nos biztosan nem jelentkezne senki sem.
Valószínű olyanok is vannak nagy számban, akik azt mondják, hogy nem hisznek különböző, nem orvos által ajánlott gyógymódokban.
Bevallom, hogy én magam is azok közzé tartoztam, amíg meg nem ismertem a MAGNAPRESS-t
Nagyon fájt a hátam, és a barátnőm rábeszélt egy kezelésre a MAGNAPRESS eszközzel.
Meglepődtem amikor azt éreztem, hogy nem is fáj a hátam.
Kezdet érdekelni, hogy ez a általam egy vastag tollnak nevezett tárgy.
Ez a MAGNAPRESS az öngyógyítás hatékony eszköze. A mágnesterápia, és az akupresszúra kezelési rendszer előnyeit egyesítő orvostechnikai eszköz.
Rendkívül hatékony, mágneses teret létrehozó, irányított mágnesnyalábbal  a feltaláló által megadott pontokon keresztül mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit.
A föld mágneses pólusainak meghatározó szerepe van az élő szervezetek biológiai egyensúlyának fenntartásában. Azonban a föld mágneses térereje jelentősen lecsökkent. Ez számos betegség, egészségügyi probléma oka.
Ez az eszköz pótolja a szükséges mágneses energiát, és ezzel harmonizálja az immunrendszer működését és a megadott akupresszúrás pontokon keresztül képes a szervezet biológiai egyensúlyának helyreállítására. Hatékony fájdalomcsillapításra és mintegy 150 betegség kiegészítő kezelésére. (a használati útmutató szerint).
Gyakorlatilag örök életű és semmilyen mellékhatása nincs Gyermekeken és állatokon egyaránt alkalmazható.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Lándzsás Útifű

Az egyik legismertebb gyógynövényünk,a lándzsás útifű-és közeli rokona a nagy levelű útifű.Bárhol megtalálható a kertekben …

Leave a Reply