Őszibarack diéta

Íme egy egyszerű, és egészséges diéta, amit három héten keresztül lehet csinálni, és minimum 5 kg-ot lehet vele fogyni. A diéta előnye, és célja, hogy úgy fogyaszt, hogy közben nincs éhségérzet sem. Ezt azzal érhetjük el, hogy a főétkezések között is eszünk egy keveset. A diétában leírtak pontos betartása mellett, minél többet mozgunk hozzá, annál jobb, és eredményesebb lesz. Kezdetben heti 3 alkalom legyen, kb. fél óra mozgás, majd saját teherbírásunk alapján ezt fokozatosan növelhetjük. Ajánlott mozgás a kocogás, női fekvőtámasz, kick-box, és bármi más, amire lehetőségünk van. Minden napot úgy kezdünk, hogy ébredés után, megiszunk egy pohár szénsavmentes vizet. Étrend hétfőre, szerdára, és péntekre:
Reggelire kenjünk meg vékonyan vajjal egy magvas rozszsemlét, tegyünk rá sonkaszeletet, és igyunk hozzá egy pohár gyógyteát, citrommal ízesítve, cukor nélkül. Tízóraira, igyunk meg egy pohár tejet, vagy együnk egy pohár joghurtot- mindkettő zsírszegény legyen. Ebédre együnk 3-4 db őszibarackot. Uzsonnára szintén 1-2 darab őszibarack, és hozzá egy pohár víz. Vacsorára egy kevés vajon pároljunk zöldséget, és ezt együk meg.
Étrend keddre, és csütörtökre:
Szintén kezdjük a napot egy pohár, szénsavmentes vízzel. Reggelire együnk 3 szelet korpás, vagy sima abonett kenyeret, két teáskanál mézet, és mellé egy pohár friss gyümölcs levét. Tízóraira együnk 1-2 db őszibarackot, és igyunk egy pohár gyógyteát citrommal, cukor nélkül. Ebédre megint együnk 3-4 darab őszibarackot. Ha gyomorégést tapasztalunk, együnk rá egy kevés lágy sajtot. Uzsonnára együnk meg egy müzli szeletet, vagy kettő főtt tojást, és igyunk hozzá egy pohár vizet. Vacsorára ismét együnk 20 dkg párolt zöldséget, és készítsünk mellé egy fél párolt, vagy grillezett csirkemellet.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply