Kezdőlap / Szőrtelenítés / Szőrösen vagy szörtelenül?

Szőrösen vagy szörtelenül?

Amióta világ a világ, az emberek azon dolgoznak, hogy minél szebbek és vonzóbbak legyenek a másik nem számára. Ki az aki nem örülne az elismerő tekinteteknek? Ki ne venné jó néven, ha megdicsérik a külsejét? A jó alak, a szép frizura, a gyönyörű körmök mind hozzátartoznak egy nő tökéletes külsejéhez. De mi a helyzet a szőrrel?

Legyen szó nőről vagy férfiról, szőr az nő rajtunk test szerte. Kinél csak apró pihék, másoknál dzsungelnek mondható mennyiség. Van akinél nagyon szembetűnő, másoknál meg alig észrevehető. De mit gondolunk mi emberek arról, hogy vajon el kell-e tüntetni vagy sem?

Ha a nőket vesszük, a legtöbbjük biztosan rendszeresen használ valamilyen módszert gyantát, borotvát vagy bármi mást. Ez talán azért is alakult így, mert a férfiak többsége is ezt várja el a nőktől. Sokkal vonzóbbnak találnak egy sima bőrrel rendelkező hölgyet. Azonban a nők között van néhány olyan, aki úgy gondolja, hogy a szőrösség természetes dolog és nem szeretné eltüntetni. És ahogy az lenni szokott, ennek megfelelően vannak férfiak, akik ezt az álláspontot elfogadják, sőt támogatják, még akkor is, ha többség nem így van ezzel.

A férfiak általában jóval nagyobb szőrzettel rendelkeznek, amit egyes szakmákban, sportágaknál eltávolítanak. Furán is festene egy testépítő nem éppen sima bőrrel. Más részről azonban a nők többsége természetesnek veszi, hogy a férfiak szőrösek. Sőt, néha kimondottan férfiasnak, vonzónak találják a dolgot.

Egy szóval ízlések és pofonok, de a többség a nőket szőrtelenül, a férfiakat szőrösen szereti.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az arcszőrzet eltávolítása

A nemkívánatos arcszőrzet már nem csak a férfiak körében okoz gondot. Egyre több nő keresi …

Hozzászólás