Kezdőlap / Önismeret / Ezoterika / Tenyérjóslás: az életvonal

Tenyérjóslás: az életvonal

A hüvelykujj körül vonul végig, ellipszis alakú, görbe ívben. Ez a vonal az élet jele, és ellentétben az élet kifürkészhetetlen titkaival, rendszerint határozottan világos.
Az életvonal hossza árulja el a tenyérjósok előtt, hogy meddig él az ember. De az életvonal elárulja az életkörülményeit is. Szép vagy csúnya életet mutathat. Legszerencsésebbek azok, akiknek kettős életvonala van. A tenyérjósok szerint a kettős életvonal arra is szerencsét hoz, aki csak egyetlenegyszer láthatja. A hosszú, csaknem a csuklóig lekanyarodó életvonal, legalább 90 éves életkort sejtet. Ha alsó felében elkanyarodik a csukló irányából és egy merész fordulattal a tenyér felé tart, akkor legkevesebb 60 esztendőt. Egyenletes, törésmentes életvonal egészséges, nyugodt, elégedett életet mutat. Minél mélyebb, minél határozottabban vésődik a tenyérbe, annál kiegyensúlyozottabb az élet. Szabálytalan, halvány életvonal betegeskedést jelent. Az életvonal megakadásai komoly betegséget jósolnak. Ha az életvonal a hüvelykujj alsó tagján két részre válik, ebből az utolsó évek nyomorúságait, kétségeit olvassa kis a tenyérjós. Legrosszabbat jelent olyan életvonal, mely a közepe táján kettétörik. A régi korok tenyérjósai is hirtelen halált olvastak belőle.
Az életvonal kereszt alakú gyűrődései veszélyeket jeleznek. Ha külön négyszögecskébe vannak zárva, akkor a veszély jelentős. Ha a kereszt alakú jelek az életvonal alsó felén mutatkoznak, akkor kicsapongó, könnyelmű bizonytalanságokkal teli élet jelei. Piros pontok az életvonalon többszöri házasságot jelentenek.
Sötét pont: hirtelen halál, ami külföldön éri az embert.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A tízmilliószoros napok

Minden évben négy olyan nap van , amikor a lehetőségeink korlátlanok. Ha ilyenkor képesek vagyunk …

Leave a Reply