Kezdőlap / Önismeret / Ezoterika / Varázsvessző

Varázsvessző

A radiesztézia tudományával érzékelhetők hasznos és káros vízerek, azok sugárzásmentesítése, föld alatti ásvány lelőhelyek feltárása, ipari felmérések. Ezek roppant egyszerű eszközök segítségével végezhetők, amennyiben az alany rendelkezik némi radiesztétikus érzékenységgel. A legegyszerűbben használható eszköz a rezonátor, azaz a „varázsvessző”. Ez egy darab vékony fémvezeték egyharmad részénél derékszögben meghajlítva. Készülhet acélból, rézből, leginkább hozzáférhető egy lecsupaszított hegesztőpálca. Az anyag és hossz nem túl kényes. Alkalmazható két pálca egyszerre, egyet a bal, míg a másikat a jobb kézben tartva, mégpedig a rövidebbik részénél, lazán és mozdulatlanul, hogy az majd akadálytalanul mozoghasson a talaj felett. A varázsvessző a személy lassú előre haladásakor minden föld alatti „rendellenességet” és objektumot (vízerek, közművezetékek, érclelőhelyek, fémtárgyak) oly módon jelez a részünkre, hogy valamely irányba elfordul a kézben. A keresett helyet megközelítve, a pálcák lassan elfordulnak, majd amint a keresést végző személy pontosan a tárgy vagy sugárzó anyag fölé ér, azok keresztezik egymást. Sűrűn megjelölve majd összekötve ezeket a helyeket a talajon, megkapható a föld alatti tárgy képe a felszínen. Bő tapasztalatokkal több száz méteres távolság is gyorsan behatárolható, mégpedig úgy, hogy az egyéb zavaró források, más vezetékek, vízerek kiküszöbölhetők.
Az ipari munkáknál a felszín alatt található műanyag, fém, azbeszt anyagú közművezetékek meghatározásában, a jól bevált elektronikus mérőműszerekkel kombinálva óriási segítséget nyújthat a varázsvessző. Bármilyen méretű és anyagú, élő vagy holt csővezeték mélységhatárok nélkül térképezhető fel ilyen formán.
A radiesztétikus érzékenység felmérhető egy nagyjából ismert elektromos vezeték kutatásánál: két közvilágítási oszlop nyilvánvalóan összeköttetésben van a föld alatt az éjszakai világítás végett. Ilyenkor egyetlen rezonátorral elindulva az egyik oszloptól a másik irányába, ott, ahol a pálca elhajlik a kézben, éppen az alatt húzódik a keresett kábel. A varázsvessző a legapróbb kábelkanyarulatot is indikálja.
Érdekes feltevés, ha elképzeljük azt, amire a varázsvessző reagál, az amúgy a számunkra láthatatlan energiamezőket és rendszereket, amint egyszerre csak láthatóvá válnak. Mint egy ezoterikus tájkép.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Azurit

Az azurit egy úgynevezett meditációs, féldrágakő, ami a tudatunkra van hatással. Hozzá rendelt angyala Szadkiel. …

Leave a Reply