Kezdőlap / Üzlet / Vatera / Vásárlás a neten

Vásárlás a neten

A Vatera napjaink egyik legkedveltebb, legkeresettebb webáruháza, amely több ezer termékkel csalogatja vevőit, készteti az embereket vásárlásra.
Ma már nincs olyan internet felhasználó aki ne ismerné ezt a feltörekvő internetes piacteret és egyre csak nő azon emberek száma is, aki egy vagy több dolgot már innen vásárolt.
Bármit keresünk, itt fellelhetjük, számos kategóriából kiválaszthatjuk. Itt kezdődik az egész vásárlási láz. Megnézzük a kategóriákat. Kiválasztjuk a nekünk leginkább érdekeltebbet és elkezdünk böngészni rajta…majd ahogy egyre jobban belemerülünk az eladó termékek sokaságába, rájövünk, hogy egy-két termék még akár jól is jönne otthonunkba, háztartásunkba, szekrényünkbe. Hiszen miért is mennénk el egy zsúfolt bevásárlóközpontba, ahol talán nem is találjuk meg a megfelelő terméket számunkra, ha otthonunkban, a számítógép előtt ülve fellelhető szinte bármi és házhoz is szállítják nekünk. Nincs cipekedés, várakozás a pénztárnál…csak fizetünk a bankunkon keresztül és várjuk hogy megérkezzen a hőn áhított áru.
Ha valami olyanra vágyunk, amit nem találtunk meg ezen oldalon, akkor lehetőségünk van a felhasználói fórumban a keresett tárgyat, eszközt részletesen leírni, és ha valakinek van otthon elfekvőben egy számunkra értékes, érdekes eszköz, felrakja az aukciói közé, és értesít minket róla, hogy akár már ma megvehetjük, ha az volt az elképzelésünk.
Nem rossz tehát ez a fajta vásárlás sem, viszont azt a fajta hangulatot, amit a személyes találkozás nyújt a vevő és az eladó között, sajnos nem tudja nekünk visszaadni.
De mai rohanó világunkban már ez nem sok mindenkit érdekel. Mégis arra buzdítok mindenkit, aki csak teheti, személyesen menjen el és akár alkudozzon a számára szimpatikus eladóval, ne pedig levelezés és internet útján oldjunk meg mindent.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Eladás a Vaterán

Sokan csak vásárlási céllal használják a vaterát, de van otthon pár megunt, vagy már nem …

Hozzászólás