Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Zsírégető tabletta

Zsírégető tabletta

Napjainkban egyre népszerűbbek és elterjedtebbek az úgynevezett zsírégető vagy fogyasztó tabletták. Azok, akik már számtalan módszert kipróbáltak és mégsem érték el a remélt eredmény kétségbe esésükben fordulnak ezekhez a „csodaszerekhez”. Hiszen erőfeszítések és mozgás nélkül hetente 1 vagy 2 kilós fogyás is elérhető velük. Mégis rengeteg rémhír kering körülöttük, sok nem kívánt és káros mellékhatásuk van ezért nem ért óvatosnak lenni velük.
Mindenképp ajánlott kikérni egy orvos vagy gyógyszerész tanácsát, véleményét a beszedése előtt. De ha nem szeretnél kitárulkozni másnak, nyugodtan fordulj technika segítségéhez. Az interneten is utána lehet keresni ezeknek a szereknek illetve vannak külön fórumok is ahol mások beszámoltak a tapasztalataikról.

A legnépszerűbb zsírégető tabletták.
1. Cactus Slim: egy kísérlet szerint 28, 3 %-al képes csökkenteni a zsírfelszívódást. Megköti a zsírokat, megakadályozza azok felszívódását.
2. Dr. Chen szűztea kapszula: Nagyobb részben zöld teát, és emellett lótuszlevél és lótuszmagkivonatot, vitaminokat, rostokat tartalmaz. Csökkenti az étvágyat, serkenti az anyagcserét.
3. Yerba diet: Növeli a szervezet energiafelhasználását, gyorsítja a zsírégetést.
4. Premium Hoodia: 100 %-is természetes összetevőket tartalmaz, csökkenti az étvágyat, a kalóriabevitelt.
5. 4.3.2.1 Day and night Női alakformáló kapszula: éjszakai és nappali formulákat tartalmaz, így optimalizálja az anyagcsere folyamatokat, tested bioritmusához igazodik.
6. Pharma Nord Bio-Slim: 4 fő hatóanyaga van. A Garcinia Cambogia, mely csökkenti az étvágyat, a karnitin, mely a szervezet energiatermelő anyagcsere-folyamatait serkenti, a koenzim-Q10, mely a test mozgásigényét is növeli és a negyedik, a króm, mely a vércukorszint stabilizálásában játszik lényeges szerepet.

Sikeres fogyókúrát, de csak körültekintéssel.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás