Kezdőlap / Trendi témák / A boldog párkapcsolat

A boldog párkapcsolat

A párkapcsolatban nagyon fontos, hogy ne csak időről időre, hanem folyamatosan boldoggá tudjuk tenni kedvesünket. Folyamatosan biztosítsuk arról, hogy ő is boldoggá tesz minket, dicsérjük meg néha, hogy érezze, hogy számíthatunk rá, és valóban odavagyunk érte, csodáljuk.
Nagyon sokat dobhat a hangulaton, ha egyszer-kétszer ok nélkül elismerést, vagy akár egy hirtelen puszit adunk kedvesünknek. Készíthetünk reggelit, kávét, hogy érezze a törődést, és azt, hogy sokat jelent számunkra. Az ilyen apró, kedves gesztusok azok, melynek köszönhetően a szerelem sokáig tart. Első olvasásra mindenki azt gondolja, hogy ez a természetes, azonban ha magunkba nézünk, hajlamosak vagyunk ezeket a gyakorlatban elfelejteni.
A párkapcsolatban az embereknek három dologra van szükségük. Ezek a következők: intim közelség, önigazolás, és támogatás. Habár a férfiak máshogy közelítik meg a kérdést. A férfiak inkább szeretnek kézzel fogható dolgot tenni a párjukért, ezzel ellentétben a nők szívesen mondanak kedveset, hogy szerelmüket jobb kedvre derítsék. Egyértelműen kijelenthető, hogy az egymást támogató, és folyamatosan dicsérő párok látványosan boldogabbak, és ezt ki is mutatják.
A kulcs, hogy ne féljünk kimutatni párunk felé érzelmeinket. Éreztessük, hogy milyen sokat jelent számunkra, és néha gondoljuk bele magunkat az ő helyzetébe is. Ha ezután úgy gondoljuk, hogy minden rendben, akkor semmi gond. Ha előre tudjuk, hogy hosszú napja lesz, csomagoljunk neki egy kis finomságot, így munkában is eszébe jutunk. Otthon pedig bújjunk hozzá, szeretgessük, bókoljunk neki.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A téli depresszió

Sok ember a világon úgy él, hogy mikor elérkezik a május és a meleg évszaka …

Hozzászólás