Kezdőlap / Egészség és fitness / Férfi problémák / A fájdalmas magömlés lehetséges okai

A fájdalmas magömlés lehetséges okai

Honnan jön ez a fájdalom?
Ugyanis az okok három nagy csoportja adhat magyarázatot a fájdalomra: fertőzés, mechanikus és lelki okok.
Az ondóvezeték fertőzése gyakran kelt fájdalmat magömléskor, és minden bizonnyal ez a leggyakoribb oka az efféle
fájdalomnak. A fertőzés okozza a szövetek gyulladását, amelyből a fájdalom következik. Bármilyen, a húgyhólyagból származó folyásnak, akár a legkisebbnek is, nagyobb a jelentősége, mint azt valaha is gondolhatnánk, tehát ezeket mihamarabb tudatnia kell orvosával. Gyors beavatkozást igényel, hogy meg lehessen akadályozni a mikrobák továbbterjedését a nemi szervek más részére, és a partner megfertőzését. A mellékhere gyulladása vagy együtt a heréével, vagy önmagában, szintén gyakori oka a fájdalomnak. A here ilyenkor többé-kevésbé megduzzadhat. Végül a prosztatagyulladás által okozott fájdalom,amelyről később írunk részletesen.
A fájdalom mechanikus okai. Ezeket általában a spermavezeték túlnyomása okozza, amikor a spermium nem tud kiürülni.
Például több-kevesebb zavar szokott keletkezni az ondóvezeték lekötése után mindenekelőtt, amikor a beavatkozást a
mellékherékben összegyűlt spermium nehezíti. De hogy őszinték legyünk. ennek a pontos lefolyása nem teljesen világos, mert a lekötés (vazektómia) ritkán vált ki hosszan tartó fájdalmat akkor, ha a műtét utáni fájdalom elenyésző volt. Az
ondóvezeték elzárása nem mindig volt önként vállalt beavatkozás, hanem a hasi sérv sebészeti kezelésének következménye lett.A fájdalom ez esetben a nemkívánatos lekötés figyelemkeltő tünete. Végül a mellékhere csendes fertőzése is végződhet a vezeték elzáródásával. Minden kilövellésnél a sperma kitágítja a vezetéknek azt a részét, amely az elzáródás fölött van, és az nagyon erős helyi fájdalmat okoz.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A férfiak kopaszodása

A férfiak zöme tapasztalja fájóan, hogy először a homlokuk magassága nő meg. Többen kétségbeesetten fedezik …

Hozzászólás