Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Két hét alatt mínusz 10 kg

Két hét alatt mínusz 10 kg

Ebben a kötött étrendű diétás étrendben minden magában foglaltatik, amire szükségünk lesz ahhoz, hogy két hét alatt megszabaduljunk 10 kg-tól. Mivel ez egy előre összeállított étrend, ezért mindent úgy tartsunk be, ahogy le van írva. Kifejezetten előnyös azok számára, akik szeretik a tojást.
Mind a hét napra ugyanaz a reggeli: egy fél citrom, 3 főtt tojás, feketekávé (cukor és tej nélkül). Igény szerint ezt a tojásadagot megváltoztathatjuk 1-2, vagy 3-ra is, de az első nap, fontos hogy 3 főtt tojást együnk meg.
Első nap: Az ebédhez is igyunk feketekávét, és együnk mellé meg 3 főtt tojást. A vacsora pedig egy szelet pirítós, vegyes saláta, ekkor is 3 főtt tojás, és feketekávé.
Második nap: Innentől kezdve tehát kedvünk szerint választhatunk hogy mennyi főtt tojást eszünk reggelire. Ebéd: 2-3 főtt tojás, spenót, vagy párolt karfiol, citrom. Vacsorára egy szelet húst süssünk meg teflonos edényben, és hozzá együnk zöldsalátát.
Harmadik nap: Ebédre együnk meg 2-3 főtt tojást, és hozzá párolt karfiolt, paradicsomot. Igyunk az ebédhez feketekávét. Vacsorára egy szelet sült karajt együnk.
Negyedik nap: Ebédre együnk vegyes salátát, bármilyen mennyiségben. Vacsorára pedig ismét 2-3 tojást, és egy szelet pirítóst túróval.
Ötödik nap: Ebédre együnk spenótot, vagy párolt karfiolt, hozzá 1-2 főtt tojást, igyunk hozzá feketekávét. Vacsora: Teflonsütőben sütött hal, saláta mellé.
Hatodik nap: Ebédre együnk annyi gyümölcssalátát, amennyit csak szeretnénk, de cukor nélkül. Vacsorára készítsünk egy nagyobb szelet húst, hozzá paradicsomot, és uborkát együnk, és igyunk egy csésze teát.
Hetedik nap: Ebédre együnk hidegen tyúkhúst, hozzá főtt káposztát, paradicsomot, és sárgarépát. Vacsorára pedig együnk zöldséglevest, citromot, és igyunk egy kis feketekávét.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás