A kiválasztás!

A homeopátiás szer természetes alapanyagokból készül, ezek a szerek olyan információkat tartalmaznak, aminek a segítségével a szervezet öngyógyításba kezd. A szerek megfelelő használatához, sajátságos vizsgálat szükséges, ezt a vizsgálatot a homeopátiás orvos végzi, mégpedig a beteg részletes kikérdezése alapján.
Az úgynevezett alkati szert, a beteg fizikai és érzelmi állapotának összegzése alapján választja ki a kezelő orvos. Bár lehet kapni vény nélkül a patikában, fontos, hogy az orvos válassza ki a megfelelő szert számunkra.
A tüneti szereket a patikus ajánlásával is kiválaszthatjuk és alkalmazhatjuk, ezeket a szereket nagy sikerrel alkalmazzák az allergia tünetmentesítésére. Kiválasztásánál nagy szerepet játszik, a kiváltó ok felderítése. Figyelembe kell venni, hogy nyitott vagy zárt helyen erősödik az allergiánk, pontosan milyen tüneteink vannak.
A gyógyszerek a száj nyálkahártyáján keresztül szívódnak fel, ezért a golyós és tablettás kiszerelésűeket szopogatni kell. Alkalmazás előtt és után legalább fél órával ne együnk semmit, hogy nyálkahártyánk tiszta maradjon, ezzel elősegítjük a hatóanyagok tökéletes felszívódását. Gyermekek esetében a golyók vízben is feloldhatóak. Egy adag, 5 golyócska, kortól és súlytól függetlenül alkalmazhatjuk egy nap többször is, amíg a tüneteink nem csökkennek.
A komplex szerek olyan gyógyszerkészítmények, amelyeket orvosok állítottak össze különböző betegségtípusok kezelésére. Ezeket a szereket több olyan homeopátiás szerből állítják össze, amelyek egy adott tünet kezelésére szolgálnak. Igen nagy hatékonysággal használják őket a tüneti kezelésekben.
A homeopátia alapelve, az egészség lehető leggyorsabb és legkíméletesebb helyreállítása könnyen elérhető módon.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Poratka allergia

Mi az a poratka allergia? A poratka allergia egy túlérzékenységi reakció az emberi szervezet részéről, …

Leave a Reply