Kezdőlap / Divat-szépség / A mellforma megváltoztatása

A mellforma megváltoztatása

A kapcsolatok kialakítását nagymértékben befolyásolhatja, ha valakinek csúnya a melle, és ez elsősorban fiatalkorban, illetve nem túlságosan szilárd kapcsolatok esetében okoz nehézségeket. A következmények szempontjából teljesen mindegy, hogy ezt a helyzetet a sors igazságtalanságának minősítjük-e vagy sem. Kisebb problémák is társulnak az alapvető lelki megterheléshez: nehézségek a strandholmik beszerzésekor, kivágott ruhák vásárlásakor stb. Lehet valakinek teljesen kifogástalan, szép teste, ha a melle petyhüdt, akkor a vonzereje nagymértékben csökken.
Természetesen nemcsak a fiatal nők szenvedhetnek petyhüdtté vált mellük miatt. Az öregedéshez való viszonyunk – már csak jelentősen megnőtt életkilátásaink miatt is – alapvetően megváltozott. Napjainkban a hatvan- vagy hetvenéves ember sem érzi magát kifejezetten öregnek. Az élet rengeteg lehetőséget kínál, és ez a testi megjelenés értékelésében és a megfelelő testápolásban is kifejezésre jut. Érthető tehát, hogy a petyhüdtté vált mellek korrekcióját egyre többen tekintik megvalósítható lehetőségnek, hiszen a sebészeti beavatkozás segítségével rendszerint helyreállítható a fiatalos alak és ismét megteremthető a test fiatalos körvonala.
A normális nagyságú, de petyhüdtté vált mell korrekciója esetén a felesleges bőr eltávolítása és a megmaradó bőr feszessé tétele a beavatkozás célja. Az emlőbimbókat (mamillákat) magasabbra kell emelni, rendszerint áthelyezéssel (transzpozícióval). Ha az emlő különösen nagy mértékben petyhüdtté vált, akkor kisebb-nagyobb implantátum beültetése segíthet, ahogyan ez a nagyon kis mell műtéti megnagyobbításakor is szokásos.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A zsírszövet eltávolítása

Aki már egyszer komolyan harcolt a túlsúlya ellen, az jól tudja, hogy tulajdonképpen egészen elfogadható …

Hozzászólás