Kezdőlap / Önismeret / Agykontroll / Agykontroll, avagy egy kellemesebb élet

Agykontroll, avagy egy kellemesebb élet

Napjainkban olyan sok dologgal igyekszünk könnyíteni, kellemesebbé tenni az életünket, mint eddig még soha. Mindenki a maga módján.. Vannak akik jógáznak, egyesek relaxálnak, mások inkább a méregtelenítésre vagy az akupunktúrára esküsznek. A cél minden esetben ugyanaz: Oldani a stresszt ami rohanó hétköznapjainkban egyre halmozódik bennünk, növelni a teljesítőképességünket, helyrebillenteni a lelki egyensúlyunkat, keresni a test és a lélek harmóniáját.
Az agykontroll egy bárki számára elsajátítható módszer, mellyel közelebb kerülhetünk a hőn áhított harmóniához.
Mit is érhetünk el az agykontrollal?
Lássunk néhány példát:
Könnyebben levezethetjük a stresszt, megszüntethetjük az alvászavarunkat, élénkítőszerek nélkül is felfrissülhetünk, fejfájásunk, migrénünk nagy részét gyógyszerek nélküli elmulaszthatjuk, bölcsebben, kreatívabban dönthetünk, gyorsabban tanulhatunk, céljainkat könnyebben elérhetjük, szeretteinket segíthetjük, fájdalmunkat uralhatjuk..
És ez még nem minden.
Tudományos felmérések szerint hosszútávon olyan eredményeket értek el egy 4 napos kurzus elvégzésével, amelyek önmagukért beszélnek.
Valamivel több mint 1000 résztvevő – magyar emberek – megírták a tapasztalataikat.
Ebből kiderül, hogy 55,1 %-kal kevesebbet járnak azóta orvoshoz, 62%-kal kevesebb gyógyszert szednek, egészségi állapotuk 57%-ról 84%-ra, energiaszintjük 50%-ról 85%-ra, hangulatuk pedig 48%-ról 88%-ra növekedett.
Érdemes hát beiratkozni egy kurzusra, amely elvégzése után kellemesebb, nyugodtabb, egészségesebb és harmonikusabb lehet az életünk.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Relaxáció az agykontrollban

Bizonyára tapasztaltad már, hogy az álom és az ébrenlét határán lenni milyen kellemes és nyugodt …

Hozzászólás