Kezdőlap / Szőrtelenítés / Általános csupaszítási higiénia

Általános csupaszítási higiénia

Hihetetlen , hogy manapság , hogy megszaporodtak a kozmetikusok akik azért vannak, hogy mi jobban érezzük magunkat a bőrünkben.
Régen még Bíró Ica idejében szexepilnek tartották nem csak az intim területen levő szőrzetet de a hónalj és arc szőrzet hiánya is megbotránkoztatást váltott ki az emberekből. És mit látunk ma,mit látnak tőlünk gyermekeink?-legyen nő vagy férfi mindenki csupasz mint egy újszülött kisegér. Sok vita van azért még ma is, hogy kinek kell a szőrzet és kinek nem , vagy kinek áll jól és kinek nem. Egy biztos, a két nem ugyan úgy elvárja a másiktól, hogy minimum az intim helyeken és a hónaljban szőrtelenek legyenek. Köztudott, hogy erre azért van szükség mert a higiéniánkat így sokkal jobban meg tudjuk őrizni, hiszen a hajunk is szőr még sincs kellemetlen illata természetesen ha mossuk és a férfiak arc szőrzete sem zavaró.A mai rohanó világban amikor akkor eszünk amikor épp sikerül és sokan elvannak hízva ,gondoljunk egy tömött buszra, nos aki nincs lecsupaszítva annak önkéntelenül is ,de van némi kellemetlen illata. Először a nők kezdték csupaszítani magukat főként az izzadás miatt aztán sorba ledobták a láb és karszőrzetet is, de az intim terület még ma is tabu ,hiszen ki így ki úgy szereti és azért valljuk be ha nincs rendszeresen nyírva akkor mindenkinek kellemetlen szúró érzete van és ha egy nő ott vakarózik az cikibb. Sokan vannak akik csak a bikini vonalat borotválják vagy gyantáztatják ki , kinek mi a megfelelőbb,bár a gyanta az hosszabban tartó mint a borotválás. Mindezek után a földművelésből felfejlődött fiatal emberek is elkezdték minimum a kar alatti rész leszedni, hiszen a férfiaknál túlzott só kicsapódás igen gyakori amelynek igen kellemetlen illata van.
Higiéniai szempontból csak jó ha az intim területeken legalább ritkítva van, és a kar alatt pedig egyáltalán nincs, ha csak nem akarunk egy kellemetlen beszólást a mai világban, hiszen a kritikát nehezen viseljük el.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az arcszőrzet eltávolítása

A nemkívánatos arcszőrzet már nem csak a férfiak körében okoz gondot. Egyre több nő keresi …

Hozzászólás