Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Clean-me-out program

Clean-me-out program

Ennek a programnak a segítségével akár 5 kg-ot is leadhatunk, azáltal, hogy megtisztítjuk a szervezetünket a káros anyagoktól, kiürítjük belőle a feleslegesen felhalmozott anyagokat, egyszóval méregtelenítünk, méghozzá a homeopátia segítségével, illetve az úgynevezett sav-bázis diétával.
A kúra során még olyan anyagok is kiürülhetnek a szervezetből, amelyeket talán még gyerekkorunkban nyeltünk le valamilyen úton-módon, akár még tárgyak is. Elképesztő, de ezek is beépültek a szervezetbe, és azóta is ott vannak, tehát akár hosszú évek óta gyarapítják a súlyunkat. A Clean-me-out segítségével mindettől megszabadulhatunk, rendkívül alapos „takarítást” végez.
Mivel itt egy komoly méregtelenítésről van szó, orvos nevéhez fűződik, sőt ez az orvos (Dr. Richard Anderson) igénybe vette egy indián gyógyító (Fehér Gyógyító Varjú) segítségét is, elvük szerint a jól alkalmazott béltisztítással és a helyes, természetes táplálkozással megóvhatjuk szervezetünket mindenfajta betegségtől. Így állították össze programjukat, amely teljesen méregteleníti a szervezetet, a sejtektől kezdve a májon át, mindent.
A program két kidolgozója gyógynövényekből kísérletezte ki a szert, melyet a méregtelenítéshez alkalmaznak, a neve: Chomper. Ez a szer minden lerakódást felold, a már megkeményedett salakanyagokat is, hatása kiterjed a vastag- és vékonybélre is, javítja az epe és a máj működését is. A másik anyag a Herbai Nutrition, ami szintén gyógynövényekből készült, és gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és nyomelemekben, esszenciális aminosavakban. A program e kettő anyagra épül. Magyarországon azonban ezek nehezen beszerezhetőek, ezért helyettesíthető más homeopátiás szerekkel, de fontos, hogy gyógynövényből készüljön. Emellett ajánlott napi több alkalommal a shake fogyasztása, ennek összetevői: korpa, láva-gyógyiszap, amit gyümölcs- vagy zöldséglével és vízzel kell elkeverni, fele-fele arányban. A programot össze kell kötni három napos sav-bázis étrenddel is, napi két étkezés a megengedett.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás