Kezdőlap / Egészség és fitness / Férfi problémák / Az ágyék izmainak edzése

Az ágyék izmainak edzése

Ez a módszer bizonyítja, hogy mennyire jó dolog az, ha valaki ismeri a saját testének részeit és azok működését. Valójában a férfinél az ágyéki izmok uralásának képessége segíthet a magömlés szabályozásában, néha javítja a merevedést és növeli egyéb szervek hatékonyságát is.Az eljárás nem túl bonyolult. Gyakorolhatja vizeléskor a vizeletsugár többszöri megszakításával (meg kell tanulni a több szakaszra bontott pisilési módot), a végbél kör alakú záróizmának mozgatását, merevedéskor ritmusosan kell összehúzni és elernyeszteni az izmokat a hímvesszőn felfelé. az ágyék izmai is akaratlagos mozgásúak (bulbo-ischiokavernálisnak is nevezik ezeket). Egyes férfiaknál nagyon jó hatást lehetett elérni ily módon korai magömlés esetén.
Ha önnek nem válik be egymagában ez az izomedzés, amely nagyfokú személyes elszántságot igényel, olyan objektív szabályozást eredményező eszközökhöz fordulhat, mint a biológiai visszacsatolás (biofeedback) elvén működő elektromos készülékek. Ezeknek hála a tökéletes gyógyulás már számokkal is kifejezhető. Ezzel az eszközzel felszerelkezve: megtanulhatja elkülöníteni az ágyéki terület különböző izomcsoportjait, melyek összehúzódását igyekszik majd serkenteni.
Ezek a módszerek nyilvánvalóan úgy működnek. hogy biztosítják a túlzott izgulékonyság korrigálását is. Nem ritka az, hogy az orvos elektronikus szabályozó készülék segítségével lát hozzá a kóros reflexek eltüntetéséhez.
Az ágyéki izmok edzésének nagy előnye abban rejlik, hogy azt a férfi egyedül végezheti, akkor is, ha partnere távol van vagy ellenérzésekkel viseltetik a kezelés minden for-mája iránt. Az ajánlott kezelések száma 10 és 20 között van, és a gyógyulás közel 50%-os. Az egyébként kedvezőtlen körülmények között ez kiváló eredménynek számít.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A férfiak kopaszodása

A férfiak zöme tapasztalja fájóan, hogy először a homlokuk magassága nő meg. Többen kétségbeesetten fedezik …

Hozzászólás