Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Edzéstervek a fenék formája szerint – a körte forma

Edzéstervek a fenék formája szerint – a körte forma

Ha úgy érzed, hogy a feneked nem megfelelő alakú, méretű, akkor és halandó vagy tenni is elenne, akkor csak követnie kell az alábbi edzéstervet, amit kifejezetten körte alakú fenék formálására dolgoztak ki. Az alábbi edzéstervvel végre elérheted azt, amit régóta szeretnél, olyan izmos, és formás feneket, amire mindig is vágytál. Tehát, mivel a körte forma esetén nincs gond a mérettel, nincs más dolgunk, mint rádolgozni kicsit az izmokra, és keményíteni azokat.
Ennek leghatékonyabb módja az, ha nyújtógyakorlatokat végzünk. Sajnos a másik probléma, ami a kissé megereszkedett popsinál általában jelentkezik, az a narancsbőr, minden nő rémálma. Így az alábbi edzésterv mellé társítsunk egy méregtelenítő kúrát is, valamint hatékonyabbá teheti ezeket a feszesítő gyakorlatokat egy kifejezetten a narancsbőr megszüntetésére irányuló diéta, így egyszerre érhetjük el, hogy formás fenekünk legyen, és hogy ne csúfítsa a cellulitisz se.
De milyen feszesítő gyakorlatokat végezzünk? Mindenekelőtt szerezzünk be egy lábsúlyt, amit a bokánkra tudunk erősíteni. A gyakorlat elvégzéséhez álljunk egyenesen, majd azt a lábunkat, amin a súly van, lendítsük magasra magunk előtt, amennyire csak tudjuk, majd tartsuk is meg pár másodpercig, és engedjük vissza a kiinduló helyzetbe. Amíg nem vagyunk elég gyakorlottak, és kicsit nehéz megtartani az egyensúlyunkat, nyugodtan megkapaszkodhatunk valamiben. Mindkét lábra tízszer kell elvégezni a gyakorlatot, egy-egy lendítés között tarthatunk néhány másodperc szünetet.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás