Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Edzéstervek a fenék formája szerint – a lapos popsi

Edzéstervek a fenék formája szerint – a lapos popsi

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy nem elégedettek a fenekükkel, sőt szinte nincs olyan nő, aki elégedett lenne vele. Vagy túl nagy, vagy túl lapos, vagy nem elég feszes, vagy megjelent rajta a narancsbőr. Bármelyik problémával állunk is szemben, tehetünk ellene. Csak válasszuk ki a fenékformánknak megfelelő edzést, és ha elég kitartóak vagyunk, elérhetjük a tökéletes fenékről magunkban kialakult képet.
Ha szerinted túl lapos a feneked, és szeretnél gömbölyűbb formát elérni, akkor ebben a legnagyobb segítéség az izmosítás lehet. Persze, akinek genetikailag ilyen az alkata, annak nem lesz labda alakú popsija, de a megfelelő gyakorlatokkal, és szépen megformált izmokkal elérhető a gömbölyded forma. Ha az edzés programot kiegészíted a megfelelő diétával, akkor még gyorsabban és hatékonyabban érheted el a kívánt eredményt. Ez az étrend tartalmazzon sok összetett szénhidrátot, és sok fehérjét, hiszen az edzéshez sok energiára van szükség, amit a szénhidrátok biztosítanak, és mivel zsírégetésre nincs szükség, ezért fogyaszthatjuk. A fehérjék pedig az izmok építésében segítenek.
Hogy legyen tehát gömbölyű a fenekünk? Szerezzünk be két darab gumiszalagot valamelyik sportboltban és vágjunk bele. Csomózzuk össze kör alakúra a szalagokat, majd térdeljünk le, úgy hogy a kezünk is a földön legyen, tenyerünket fordítsuk lefele, a talajra. A könyökünk pedig legyen nyújtott. A gumiszalag kerüljön a tenyerünk alá, valamint az egyik lábunkba is akasszuk bele, úgy nézzen ki az egész, hogy a gumiszalaggal egy háromszög formálódjon ki. Majd a gumiba hurkolt lábat emeljük a levegőbe, nyújtott térddel, és tartsuk meg pár perc erejéig. Ezután térjünk vissza az alaphelyzetbe, és ismételjünk 15-ször, mind a két lábunkkal.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás