Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyás a távol-keleti diétával

Fogyás a távol-keleti diétával

Ha a távol-keleti hölgyekre és a fogyókúrára gondolunk, elsőként az juthat eszünkbe, hogy miért van nekik szükségük fogyókúrára, hiszen olyan karcsúak. Talán pont azért, mert ők is ezzel a módszerrel diétáznak. Ha nekik sikerül, sikerülhet neked is!
Az általuk alkalmazott módszerrel akár 2-3 kilótól is meg lehet szabadulni, leginkább a has és a csípő területéről, azaz a legproblémásabb pontokról. De mi lehet a titkuk? Az étrendjükben rejlik, amelynek fő alkotóeleme a rizs. Ennek segítségével érik el, illetve tartják meg híresen karcsú és formás alakjukat. Persze ez nem azt jelenti, hogy rizst esznek rizzsel, az egész étrendjük úgy van felépítve, hogy hozzájáruljon az egészséges életmódhoz, a kiváló forma megtartásához.
Lássuk mik a fortélyaik, amiket már csak el kell „csenni”, és indulhat az alakformálás. A heti 2-2,5 kg leadását a szervezet káros anyagoktól való megszabadításával, salaktalanítással érhetjük el, távol-keleti ételek fogyasztásával. Ezek nemcsak a szervezet kitisztítását segítik elő, hanem pozitívan hatnak az egészségre is, és a távol-keleti kultúra, ételek terjedésével, a diétához szükséges ételek is könnyen elérhetőek. Ennek másik pozitívuma, hogy nem kell a főzésre időt fordítani, így a rohanó életet élők is könnyen betarthatják. Tehát, mint fentebb szerepelt, az étrend alapját a rizs fogyasztása képezi, ami az emberi szervezet számára szükséges tápanyagokat tartalmazza. Naponta háromszor kell enni a diéta alatt, főleg tésztákat, sovány húsokból, zöldségekből készült menüket kell vásárolni (biztosan útba esik egy-egy távol-keleti étterem a mindennapjaink során).
Mint a legtöbb diétánál itt is fontos, hogy megfelelő legyen a folyadékbevitel, kávé, alkohol és fekete tea fogyasztását viszont kerülni kell.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás