Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyás orvosi segítséggel

Fogyás orvosi segítséggel

Sokan szeretnének lefogyni, hiszen a túlsúlyos állapotban nem tudnak lelkileg teljes életet élni. Amikor már sorra sikertelen eredményeket produkálnak a „biztos fogyást” ígérő híres fogyókúrák, és több ezer tablettára és mindenféle fogyasztószerre, és kapszulára ablakon kidobott forint, és a testünk bánta a próbálkozásokat, érdemes elgondolkodni azon, hogy profi szakemberhez forduljunk, és igénybe vegyük a segítséget. Az orvosok által segítségével történő fogyásnak három típusa van: az egyik, a zsírleszívás, a másik módszer a mezoterápia, míg a harmadik féle eljárás az orvosi zsírbontó módszer. A zsírleszívás egy plasztikai műtét, amely igencsak kockázatos tud lenni, még akkor is, ha a legnagyobb szekértelemmel bíró ember végzi. A zsírleszívás ezen kívül különböző külsőségi elváltozásokat hagyhat maga után, pl. lelógó bőr, lyukak, gödrök kialakulása. A zsírleszívással nem a testsúly csökkentése a cél, mert 2-3 kg-nál több zsír leszívása jelentős következményeket, de akár halálos embóliát is maga után vonhat. Az eljárás célja a zavaró zsírpárnák eltávolítása, módja pedig a zsírszövet fellazítása után valamilyen módszerrel történő leszívása.
A mezoterápia szintén nem alkalmas súlycsökkentésre, csak alakformálásra. A mezoterápia nem műtéti kezelés, hanem a kiválasztott testrészre, egy ún. mezopisztoly segítségével több 100 mikro injekciót juttatnak be a zsírszövetbe, ez a hatóanyag segíti elő a zsír eltűnését. Csak kisebb zsírpárnák eltüntetésére alkalmas, és allergiás reakciók léphetnek fel a kezelés után.
Az orvosi zsírbontó módszer egyaránt alkalmas alakformálásra, narancsbőr eltüntetésére, és súlycsökkentésre egyaránt. A nem műtéti kezelés folyamán ún. tűelektródák meghatározott mennyiségű áramot vezetnek be a zsírszövetbe, ami elősegíti annak lebontását, és a bőr feszesítését. Ez a módszer 90%-os sikerességgel alkalmazható bármilyen életkorban, és az eredmény tartós.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás