Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyj a csillagjegyed szerint – NYILAS

Fogyj a csillagjegyed szerint – NYILAS

A nyilasok (november 23-december 20.) sikeres fogyókúrájához elengedhetetlen a sportolás, a rendszeres testmozgás, tehát az étrend átalakítása mellett, időt kell szánnia erre is. Enélkül a nyilas fogyókúrája nem vezethet eredményre, ha nem vállalja a sportolást, akkor feleslegesen kezd bele a diétába. De ha betartja a szabályokat, akkor garantált a siker.
A testalkata alapjában véve karcsú, izmos végtagokkal rendelkezik, viszont a csípője és a vállai eléggé húsosak, így a hízásra is ez a terület a leghajlamosabb, de emellett a fenék és a comb is kritikus pont lehet.
Étkezési szokásaira a változatosság a jellemző, de túl sok kalóriával. Az alkoholfogyasztást sem veti meg, sőt az erős italokat kedveli. A fentebb említettek jelzik, hogy életéből hiányzik a mozgás, és általában szennyezett, városi környezetben él.
A sikeres fogyókúra érdekében kerülnie kell a zsírban gazdag ételeket, a nassolást, a cukrot, vajat és krémeket is. Az alkoholfogyasztást is korlátoznia kell, mert ez nemcsak a fogyókúra sikerességét akadályozza, de májproblémákhoz is vezethet, sőt a bőrre is rossz hatással van.
Próbáljon meg inkább kisebb adagokat enni, naponta három étkezéssel. Ami szerepeljen az étrendben a gyümölcsök (alma, füge, eper, körte, szilva, cseresznye, narancs, citrom) és a zöldségek, saláták, paprika, burgonya, hüvelyesek, zab, gabonamagvak, tojássárgája. Ezeknek az ételeknek a beiktatása szilíciumdioxid tartalmuk miatt is fontos. Húsok közül a halak és a roston sült baromfi ajánlott. Zsírszegény tejet, joghurtot szintén lehet fogyasztani. És az étkezés mellett figyeljen arra is, hogy fogyasszon sok vizet.
A friss, szabad levegő és a sportolás garantálhatják a kívánt eredményt.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply