Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyjunk káposztával

Fogyjunk káposztával

A káposztaleves diéta, csak olyan embereknek ajánlott, akik teljesen egészségesek, és minden akarat megvan bennük ahhoz, hogy ezt a 7 napos diétát végigcsinálják. A diéta eredményes, hiszen 5-8 kilót lehet vele fogyni. A diéta közben nagyon sok vizet kell inni, citromos teát, és a kávét cukor nélkül.
A diéta alapja a káposztaleves: Egy kg fejes káposztát, 6 hagymát, 6 sárgarépát, 1 zellert, 4 paradicsomot, puhára főzünk, 2 húsleveskockából, hogy kb. 5 liter levest kapjunk. Sózzuk, fűszerezzük, majd amikor kihűlt, összeturmixoljuk.
Hétfőn a levesből 7 dl-t együnk meg, két részre osztva, és melegen együk. Ezen kívül a napon csak gyümölcsöt együnk, mindent lehet, kivéve banánt.
Kedden ugyancsak 7 dl levest fogyasszunk, emellett ehetünk zöldséget, délután pedig egy héjában sült krumpli, megsózva, savanyú káposztával.
Szerdán ismét együk meg a 7 dl levest, két részre osztva, melegítve. Emellett úgy mint hétfőn, ehetünk mindenféle gyümölcsöt, a banán kivételével.
Csütörtökön az alap 7 dl leves, de ekkor a nap folyamán elfogyaszthatunk 4 db banánt, de kis adagokban beosztva. Emellett igyunk meg a nap folyamán egy liter 1,5 %-os tejet.
Pénteken 7 dl káposztaleves, emellett 10 dkg baromfihús, vagy marhahúst is lehet enni, megpárolva, köretként barna rizst készítsünk hozzá.
Szombaton is együnk meg 7 dl káposztalevest, és a nap folyamán bármilyen sovány húsból készült meleg ételt fogyaszthatunk.
Vasárnap 7 dl leves, emellett bármilyen meleg étel sovány húsból, ezen kívül egész nap zöldség, és gyümölcs.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás