Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyókúrás készítmények típusai

Fogyókúrás készítmények típusai

A fogyókúrás készítményekről nehéz lenne teljes listát készíteni, azonban megpróbálni azokat kategóriákba sorolni, sokkal inkább vállalható feladatnak tűnik. A leggyakoribb fogyókúrás készítmények közül, az egyik legtermészetesebbnek, és legismertebbnek a tea számít. 
A gyógynövényes különböző teakeverékek többféle változatban kaphatóak, és a filteres egyszerűbb teáktól kezdve, egészen a teljes alakformálós csomagokig szinte minden árkategóriában, és variációban beszerezhetők. Emellett elég gyakoriak szintén a különböző fogyasztó hatású, étrend kiegészítő italok, és porok. Ezek könnyen elkészíthetőek, és sok féle ízesítésben kaphatóak a csokistól, vagy az eprestől kezdve egészen a vaníliásig. Az italporok mellett ivóampullák is kaphatók, emellett gyógyvizek, rostkészítmények, spray-k, koncentrátumok, és teljes fogyókúrás készletek is. 
A fogyasztó krémek, és gélek kategóriájába tartoznak az ún. masszázsolajok, bőrfeszesítő- és karcsúsító gélek, anticellulitisz krémek. Ezek szintén változó árkategóriát képviselnek, általában az összetevők, a hatóanyag, a mennyiség, és természetesen a minőség is befolyásolja a termékek árát. A legnagyobb kategóriába tartoznak, a fogyókúrás tabletták, és kapszulák. Nemcsak hogy ebből van a legtöbb, de a legváltozatosabb is, és általában az ára ennek a legmagasabb. Dobozonként egy havi kiszerelésben vásárolhatjuk meg a kiválasztott fogyasztó, és/vagy étrend kiegészítő tablettát. Ezen kívül azonban néhány készítmény esetében gondoltak arra is, hogy nagyobb adagokban juttassák a vásárlóhoz, így valamennyiből meg lehet vásárolni a 60, vagy 120 db-os kiszerelést is. Mindezek mellett egy külön kategóriába lehet sorolni az olyan kiegészítő szereket, mint az olajok, testgyertyák, spray-k, testtekercselő fóliák.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply