...szükségletekről, biológiai és kulturális szükségletekről stb. Érdekesen és újszerűen közelíti meg az emberi szükségletek problematikáját egy amerikai pszichiáter, E. Berne, aki vizsgálatai alapján az embernél hat lelki szükségletet tart alapvetőnek....
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) amerikai pite 5 teljes film magyarul fórumhoz témák:
Hibernáció vagy téli álom?
...csökkenjen, de a hibernáció után képesek legyünk eredeti állapotunkat visszanyerni. Több amerikai kutatóintézet foglalkozik folyamatosan a témával, és egyesek szerint, ha sikerülne a hibernációt tökéletesre fejleszteni, segítségével visszafordítható lenne a...
Érdekel a cikk folytatása? »Veszélyes az otthonszülés
...kórházban, s ez idő alatt legalább két alkalommal vizsgálják a gyermeket. Ezeket a vizsgálatokat nem tudják a védőnők és a körzeti gyermekorvosok teljes mértékben átvenni, hiszen ez nem tartozik fő...
Érdekel a cikk folytatása? »Az Easy-Fit diéta
...Több amerikai magazin elismerően számolt be az EasyFit sikeréről és igazi áttörésként jellemezték a módszert, a fogyókúrás termékek piacán. 100 százalékban természetes anyagok alkotják, így semmiféle káros hatása nincs a...
Érdekel a cikk folytatása? »A világválság kialakulása
A válság rövid időn belül átterjedt Európára is. Az Egyesült Államokból megszűnt a tőkeexport. Sőt, az amerikai bankok felmondták az európai pénzintézeteknek nyújtott hiteleket is. Ez különösen súlyossá tette a...
Érdekel a cikk folytatása? »Edmund Burke és kora
Jóllehet a brit konzervatívok kimagasló egyénisége volt, közösséget vállalt az észak-amerikai gyarmatosítókkal és számos, a rabszolgaságot ellenőrző kampányt támogatott. „Töprengések a francia forradalomról” című munkájában elítélte a jakobinus terrort, s...
Érdekel a cikk folytatása? »Férjhez mész, mert azt mondtam
...dolgok nem úgy mennek, ahogy ő szeretné. Azonban az élet még neki is tartogat meglepetéseket… Kapcsolódó fórumok: férjhez mész mert azt mondtam online férjhez mész mert azt mondtam teljes film...
Érdekel a cikk folytatása? »Hostel, kanapészörf , ami igazán olcsó
...itt sok és remek ismeretséget köthetnek egymással. A kanapészörf ötlete egy amerikai egyetemista fejéből pattant ki , lényege, hogy szinte az egész világon gyakorlatilag nulla forintért szállhatunk meg. Ez úgy...
Érdekel a cikk folytatása? »Jöttem, láttam, beköltöztem
...választja? Vagy a régóta lelki társnak tartott Beckyt, akivel már múltjuk van? Kapcsolódó fórumok: jöttem láttam beköltöztem online jöttem lattam beköltöztem teljes film jöttem láttam beköltöztem online filmnézés Szépcigánylányok társkeresö...
Érdekel a cikk folytatása? »A New Deal az Egyesült Államokban
...soraiban. Így alakult ki az ún. roosevelti koalíció, amely az amerikai demokrácia mú1cödésének, fenntartásának társadalmi bázisát jelentette. A New Deal változást hozott – bár nem a belpolitikaihoz hasonló mértékben –...
Érdekel a cikk folytatása? »