...hátat vágni a világnak. Azt tapasztaltam idáig, hogy emberek akik nagyon is értik a dolgukat, nem merik átadni azt a használható tudást, szó szerint idegesek ha jobb náluk valaki. Pedig...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) férjhez mész mert azt mondtam teljes film fórumhoz témák:
Feng Shui a gyerekszobában
...mellékhelyiség van? Természetesen ezúttal is azt javaslom, ha van beleszólásunk a helyiségek elrendezésébe, vessük mielőbbi vizsgálat alá leendő otthonunkat, illetve annak tervét, s akkor rögvest kiküszöbölhetjük ezt a problémát. A...
Érdekel a cikk folytatása? »Mi az a bűntudat?
A bűntudat nem egy hagyományos értelemben vett érzelem, mint az öröm, a harag vagy a bánat. Ha azt mondjuk „Bűntudatom van”, akkor azt a gondolatot értjük alatta, hogy „Én vagyok...
Érdekel a cikk folytatása? »Lakásbiztosítás
...a megfelelő szolgáltatót. Nem mindig a legdrágább a legjobb. Röviden Összefoglaljuk, hogy mire is kell kiterjednie egy ideális lakásbiztosításnak és vázoljuk azt is , amit az” apró betűs” részben írnak....
Érdekel a cikk folytatása? »Önhibáztatás
...akkor azt gondolja: „Ez az én hibám. Azért van, mert rosszul neveltem. Nem kellett volna annyi mindent megengedni neki. Kudarcot vallottam.”. Azt kell megtanulnia, hogy nem rendelkezik más emberek felett....
Érdekel a cikk folytatása? »A mítoszok titokzatossága
...sok ember gondolkodásában, még olyanokéban is, akik azt állítják magukról, hogy a tiszta értelem vezérli őket. „A mitológia nem hazugság, a mitológia költészet, metaforikus természeti” – vélekedik Joseph Campbell. Sani...
Érdekel a cikk folytatása? »Az arcplasztika esetleges szövődményei
...mértékű érzéstelenség alakul ki a bőrben. Ez az érzészavar, fonákérzés több héten át szokott tartani, de rendszerint fokozatosan csökken, majd teljesen megszűnik. Egészen kivételesen fordul elő, hogy az érzéskiesés igen...
Érdekel a cikk folytatása? »A terhesség alatt végbemenő szervezetváltozások
Hormonháztartás: a hormontermelődés fokozódik, aminek oka például a menstruáció elmaradása is, valamint a gyakran változó kedélyállapot. A hormonok okozzák azt is, hogy valamilyen étel undort kelt, amíg másokat, ha megérez,...
Érdekel a cikk folytatása? »A mandula hozzájárul az egészséges fogyáshoz
Az olajos magvak sok zsírt tartalmaznak, ezért rengetegen úgy tartják, hogy hizlalnak, és teljesen mellőzik étrendjükből. Újabb adatok azonban azt igazolják, hogy a magvakat rendszeres fogyasztók karcsúbbak, mint azok, akik...
Érdekel a cikk folytatása? »Lássuk meg a valóságos világot
...ember lehetőséget nyer arra, hogy úgy elemezze azt, mint valamely külső eszmei objektumot. „Ebben az értelemben a szó objektiválja, elénk állítja a gondolatot, tehát azt a dolgot alkotja, amely nélkül...
Érdekel a cikk folytatása? »