...nem akarják azt örökül hagyni majdani gyermeküknek. Hiszen a fotózás után általában búcsút mondhatnak eme ruhadarabnak. A trash the dress fotózást meg lehet valósítani rögtön az esküvő után, akár már...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) férjhez mész mert azt mondtam teljes film fórumhoz témák:
Használtautó vásárlása
...megtaláltuk akkor célszerű felhívnunk a hirdetés feladóját, hogy aktuális még az autó eladás. Mert nagyon sok esetben a meghirdetett autót nagyon hamar eladhatják. Ugyanis előfordulhat, hogy az általunk kiválasztott autót...
Érdekel a cikk folytatása? »Két népszerű diéta, de melyik válik be jobban?
...a súlyveszteség hamar beáll a heti egy kilogrammos ideális mértékre. Közös a két módszerben az is, hogy a zsírszegény étrendekkel ellentétben azt ígérik, hogy egyáltalán nem fenyeget majd az éhezés...
Érdekel a cikk folytatása? »A boldogságról
Egész életében ezt keresi mindenki. Valaki bevallja, valaki nem, de ez az igazság. Reggel azért kelünk fel, azért dolgozunk naphosszat és küzdjük végig a napjainkat, hogy megszerezzük magunknak azt, amire...
Érdekel a cikk folytatása? »Bajos anyós
...a házasság kezdetén komoly konfliktusokba bonyolódnia feleségével. A feleségnek pedig meg kell találnia azt a kényes egyensúlyt, ahol nem rabolja el a férje teljes múltját, hanem hagyja, hogy a fiú...
Érdekel a cikk folytatása? »A túlzott függőség ára
A lelkileg érett, önmegvalósításra képes emberre azt mondjuk, hogy autonóm személyiség. Ez némileg leegyszerűsítve annyit jelent, hogy képes az önálló életvezetésre, „megáll a saját lábán”, nem szorul rá unos-untalan a...
Érdekel a cikk folytatása? »A vonzás törvénye kamu?
...kinyúlt melegítőalsóban. Sosem hittem abban, hogy ez ennyire könnyű. Mert valahányszor kimondtam: bőséget vonzok életembe – a bensőmben valami megfeszült. És azt suttogta egy hangocska: – Hülye vagy?! Hiszek abban,...
Érdekel a cikk folytatása? »Fogyókúra olcsón?
...hogy én le akarok fogyni, aztán az étkezési szokások megváltoztatása és a mozgás. Sokan ilyenkor azt válaszolják, hogy én eldöntöttem, de mégse sikerül. Az emberi elme csodálatos dolog, ha valamiben...
Érdekel a cikk folytatása? »A tenyérjóslás
...nincs meghatározott, napszakhoz kötött ideje, de például Indiában az ideálisnak a napkelte óráját javasolják, mert kora reggel a vérkeringés még erősebb, ezáltal a vonalak színesebbek, jól kivehetőek, jobban megkülönböztethetőek egymástól....
Érdekel a cikk folytatása? »Harry Potter varázsa
...a fiatal varázslótanoncok világa. A történet nem csak azért jó, mert Rowling mesésen szavakba öntötte azt a világot, amit mi, a témára fogékonyak csak elképzeltünk, de olyan mesterien szőtte a...
Érdekel a cikk folytatása? »