...egy másik ember, sokkalta inkább egy olyan lelkű egyén, aki tökéletesen kiegészíti a másikat, és ezáltal ketten alkotnak egy, tökéletesen teljes egészet. A világirodalomban rengeteg „nagy szerelemről” olvashatunk, talán az...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) hogyan kell kielégíteni egy férfit kézzel fórumhoz témák:
Pihentető alvás
A jó alvási szokások fontosak a mély, pihentető alváshoz. Azzal, hogy megtanuljuk elkerülni az alvás ellenségeit, és kipróbáljuk, hogyan tudunk jobban aludni, rájöhetünk, hogy mi a számunkra legmegfelelőbb. Ami egy...
Érdekel a cikk folytatása? »Jézus mester
...tanítója – és Mahachohan, a civilizáció ura. Maitreya hetedik szintű beavatott, és 62 tanítványa van, akik valamennyien mesterek. Egy ötödik szintű beavatott mesterré válik, és olyan tanítványokkal dolgozik együtt, akik...
Érdekel a cikk folytatása? »Homeopátia vs. hagyományos gyógyszerek
Napjainkban a különböző homeopátiás készítmények egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ennek hátterében számos tényező áll. Az első, melyet érdemes megjegyeznünk a média fejlődése, az internet térhódítása, mely egyre nagyobb helyet foglal...
Érdekel a cikk folytatása? »Árpa
Az árpa a szemhéj peremén keletkezett, gennyel telt duzzanat. Mirigygyulladás okozza, és jóformán mindig az alsó szemhéjon jelentkezik. Négy-öt nap alatt általában megérik és kifakad. Szemdörzsölés, szempillahúzgálás serkenti az árpa...
Érdekel a cikk folytatása? »Velence látnivalói: Szent Márk Tér
...A nép nem fért be a templomba. A Tér ekkor a templom egyfajta meghosszabbításává vált, egy nagy oltár lett a tömeg előtt, így mindenki részt vehetett az eseményen a templom...
Érdekel a cikk folytatása? »A férfiak szépészeti műtéte
A férfibetegek a következőképpen szokták összefoglalni helyzetüket. „Alapjában véve nekem teljesen mindegy, hogyan nézek ki, hiszen én magam jól tudom, mire vagyok képes, de szakmailag nem engedhetem meg magamnak, hogy...
Érdekel a cikk folytatása? »Búzafű fogyókúra
...mindig nem tisztázták, mely anyagoknak kell végül is együttműködniük, és azt sem, hogyan lehetne mesterségesen egy ilyen szimbiózist előállítani. Ne tévesszenek meg bennünket tehát a hosszú táblázatok! Bár fontos, hogy...
Érdekel a cikk folytatása? »Fényterápia mint gyógymód?
A válasz egyértelműen igen, hiszen már az emberiség hajnalán is ismerték őseink a nap, a napfény jótékony hatását szervezetünkre. A D vitamin elengedhetetlen csontjain egészsége, mozgásszerveink tökéletes működése szempontjából. Néhány...
Érdekel a cikk folytatása? »A koleszterinről mindenkinek
...tanulják. A normál koleszterin szint, ha az illetőnek egyéb úgynevezett rizikófaktor is van az életében (magas vérnyomás, dohányzás, alkohol), akkor általában 2,88–4,46 mmol/l között kellene lenni, hogy még ideálisról beszélhessünk...
Érdekel a cikk folytatása? »