...nevezi: Az Öreg Duna – az eleven vizek birodalma. A néhol két – három kilométeres árteret szegélyező töltés mellől egy – egy széles oldalág sebes vize visz a szigetvilág belseje...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) kil%C3%A9p%C3%A9s+v%C3%A9gleg+az+iwiwr%C5%91l fórumhoz témák:
Homeopátia vs. hagyományos gyógyszerek
...hogy mit mire és hogyan érdemes alkalmaznunk. Hiszen más az, amikor a patikából kilépve átfutjuk a tájékoztatót, hogy megtudjuk, mennyit kell bevennünk és milyen időközönként az adott gyógyszerből gyógyulásunk érdekében,...
Érdekel a cikk folytatása? »10 dolog a koleszterinről
...érfalakon ne ragadjon meg a koleszterin, hanem az a májba kerül és ott lebomlik. A rossz koleszterin ezzel szemben lerakódásokat okoz az érfalakon. Harmadik tény, hogy a magas koleszterin szint...
Érdekel a cikk folytatása? »Aspektus
...Ezeket a módosulásokat az aspektus, azaz a fényszög jellege, és a bolygó mozgási sebessége határozza meg. Több, pontosan hét fényszöget, aspektust tudunk meghatározni, amikor nulla fokos állás van, azt együttállásnak...
Érdekel a cikk folytatása? »Lubickolás
...nagyon is fontos, de a babaúszással csökkenthető a mértéke. Az úszás megkezdésekor a legfontosabb a fokozatosság, és annak a ténynek az elfogadása, hogy a csecsemőnk képes az úszásra, volt ideje...
Érdekel a cikk folytatása? »Testsúly 30 felett
Egy bizonyos koron túl már nem olyan könnyű lefogyni – még ha csak 2-3 kilóról van is szó -, mint egykori fiatalabb korunkban. Az általános vélekedés az, ha az ember...
Érdekel a cikk folytatása? »Egy fogyókúra története
Az egyik nap miközben éltem az életem, és eszegettem az egyik gyorsétteremben a hamburgeremet, sült krumplimat és ittam hozzá a fél liter kólámat, azon töprengtem, hogy mikor kéne elkezdenem a...
Érdekel a cikk folytatása? »Görögország és a mitológia
...továbbá említenünk Rodosz szigetét az ókorban felállított kilátójával és a szoborral, melyen át hajóztak be az emberek a szigetre, s mely mára szinte teljesen elpusztult, azonban emléke szinte láthatóvá teszi...
Érdekel a cikk folytatása? »Szilárd étel bevezetése
...kinyújtott karja. Időközben már félreérthetetlenül ki tudja magát fejezni. Az első életév második felében ajánlatos az étkezések során a kisbabának előbb az anyamellet, utána valami mást, valami pépeset kínálni. Az...
Érdekel a cikk folytatása? »Asztma
Az asztma a légutak (hörgök) allergiás megbetegedése. Az allergiás reakció jelentkezésekor a hörgők összeszűkülnek, nyálkahártyájuk megduzzad, besűrűsödött nyálkával tömődnek el – mindez nehezíti a légzést. Az asztmás roham időnként félelmesen...
Érdekel a cikk folytatása? »