...vagyok, fáradt vagyok. Nem akarok álmos és fáradt lenni! Azt akarom, hogy éber és friss legyek, hogy jól és tökéletesen egészségesnek érezzem magamat. Hamarosan 1-5-ig számolok, öthöz érve kinyitom a...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) mellkisebb%C3%ADt%C3%A9s%20otthon fórumhoz témák:
Ébredés- és ébrenlétkontroll
...szabad, és el szeretnéd űzni az álmosságodat, kávé és energiaitalok helyett élj az ébrenlétkontroll technikájával. Helyezkedj el kényelmesen, menj le az alfa szintre, és mondd: „Álmos vagyok, fáradt vagyok. Nem...
Érdekel a cikk folytatása? »Reumatoid artritisz
...vagy a belhártyához érve gyulladást okoznak és ezt ízületi nyálkahártya gyulladásnak nevezzük. Ez az ízületek meleg, vörös, duzzadt és fájdalmas tüneteihez vezet. Az RA krónikus gyulladás, a normálisan vékony ízületi...
Érdekel a cikk folytatása? »A görög és római hellenisztikus bölcselet
Alexandria, melyet Nagy Sándor hozott létre, az uralkodó halála után részekre szakadt, a közigazgatás és az oktatás, azonban görög maradt. A görög kultúra széles körben terjedt, sőt vett át a...
Érdekel a cikk folytatása? »Római bölcselet
Alexandria, melyet Nagy Sándor hozott létre, az uralkodó halála után részekre szakadt, a közigazgatás és az oktatás, azonban görög maradt. A görög kultúra széles körben terjedt, sőt vett át a...
Érdekel a cikk folytatása? »A bőr allergiás betegségei- Csalánkiütés
...(1-2 pöttytől), az egész testet beborító vörös, duzzadt, összefolyó nagy jelenségig igen változó. Szélsőséges formája, amikor a folyamat a bőr mélyebb rétegében kezdődik és nem annyira a pirosság, mint inkább...
Érdekel a cikk folytatása? »All Saints
...Mel és Shaz továbbra is megmaradt dalszerzőnek, míg Nic és Nat a csini faktort adták a produkcióhoz. 1996-ban szerződést írtak alá, és a következő év novemberében meg is jelent az...
Érdekel a cikk folytatása? »A kezdetek!
...csonkon lévő bőrt majd kiválasztott a farpofán egy felületet, amit addig ütögetett egy papuccsal amíg fel nem dagadt, majd levágta a vérbő területet ami pont akkora volt mint a hiányzó...
Érdekel a cikk folytatása? »Kislányom születése
...páromnál egy betegséget a sclerosis multiplexet gyanították és biztonsági okból a neurológus meg akarta szakíttatni a terhességet, de csak mint javaslatként adta ezt elő, orvosként nem merte leírni, így a...
Érdekel a cikk folytatása? »Kanyaró
...szökik a láz, majd apró, fehér pontok jelennek meg a szájban, az arc belső oldalán (Koplik-féle foltok). A gyerek szeme is rendszerint vörös és gyulladt. A kezdeti tüneteket körülbelül három...
Érdekel a cikk folytatása? »