Palesztina kérdése mostanság igencsak kelendő téma volt a világ szinte minden fórumán. Minden politika után érdeklődő egyén elgondolkodott rajt: legyen -e Palesztin állam, milyen áron, és meg lehet -e oldani...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) minden nap más nővel fórumhoz témák:
Spanyol fasizmus
...javítását tartja a szeme előtt. Kötelessége „minden áron munkát biztosítani minden embernek, amely nemcsak a puszta létét, hanem illő és méltó megélhetését biztosítja.” Így az osztályok nem szorulnak rá, hogy...
Érdekel a cikk folytatása? »Rugalmas a hajam? Ellenőrizze!
...rugalmas. Ez jelzi a haja törékenységét és vízigényét. A haj másik tulajdonsága a porózusság, vagyis a haj nedvességfelvevő és -megtartó képessége. Az egészséges haj a súlya 50%-ának megfelelő nedvességet képes...
Érdekel a cikk folytatása? »Aranyér kezeléséhez segítség
...során, egyszer érdemes szakemberhez is fordulni. Tapasztalat azt mutatja, hogy az aranyeres panaszok fele nem is aranyeres panasz, semmi, vagy minimális köze van az aranyérhez, egészen más kezelést igényel, és...
Érdekel a cikk folytatása? »Sümeg
Lehet-e családdal is romantikus nyaralást szervezni? Igen, mindenképpen. Erre a Dunántúlon elhelyezkedő Sümeg a legalkalmasabb. A város barokk stílusú várával minden képzeletet felülmúl és megteremti a romantika hangulatát. Program kínálata...
Érdekel a cikk folytatása? »Ön depressziós?
...vagyok. Senkit nem érdekel, mi van velem. Mindent rosszul csinálok, amihez csak nyúlok. Borzalmas, hogy mindenki más jobb nálam. Ezt nem tudom megcsinálni. Senki nem tud segíteni rajtam. Értéktelen vagyok....
Érdekel a cikk folytatása? »Fogkő? Súlyos is lehet?
Miért is fontos a száj higiéniájának megőrzése? Számos fogászati problémát okozhat a fogkefe és a fogkrém mellőzése. Nem véletlenül ajánlják a fogorvosok a minden étkezés utáni fogmosást, amit minden bizonnyal...
Érdekel a cikk folytatása? »Német-olasz orientáció
...másik elképzelést képviselő Bethlen és Teleki is egyetértett abban, hogy a magyar külpolitika fő iránya a német orientáció. Felfogásuk szerint azonban ez nem válhat kizárólagossá. Úgy vélték, hogy egy Angliával,...
Érdekel a cikk folytatása? »Meteorhullás
...felhőmentes éjszakánk lesz, tényleg napnyugtától napfelkeltéig csodálhatjuk ezt az elképesztő jelenséget. Ezt a csodás látványt, egy úgynevezett meteor-áramlat okozza, a Perseida meteorjai, ezen az áramlaton a Föld minden évben áthalad,...
Érdekel a cikk folytatása? »Mi a helyzet, ha valakinek tényleg nem lehet gyereke?
Végre megtalálod álmaid pasiját, ráadásul ő is teljesen beléd habarodik. Eltelik pár év és még mindig nagyszerűen érzitek magatokat egymás társaságában és egy napon előkerül egy szép karika gyűrű és...
Érdekel a cikk folytatása? »