Kezdőlap / A(z) savanyu kaposzta eltevese fórumtémák: (page 7)

A(z) savanyu kaposzta eltevese fórumhoz témák:


Citrom

...héját is, főleg főzéshez és sütéshez. Citromlé mintegy 5-6% (kb. 0,3 M) citromsavat tartalmaz, ez adja a citrom savanyú ízét. A citrom pH értéke 2-3 között van. Ezáltal citromlé egy...

Érdekel a cikk folytatása? »

Juhtúrós sztrapacska

A sztrapacska egy szlovák eredetű étel, nagyon közkedvelt, mert viszonylag gyorsan elkészíthető, nem túl költséges és roppant ízletes étel. Fogyasztási módja tájegységenként változó. Szokták juhtúróval, tejföllel, de akár savanyú káposztával...

Érdekel a cikk folytatása? »

A szamóca

A szamóca egyetlen kertből sem hiányozhat. Talaja humuszban gazdag, laza, jó vízháztartású és enyhén savanyú legyen. Jó előveteménye a bab, valamint a talajéletet felpezsdítő burgonya. A szamócát 40-60 cm-es sortávolságra...

Érdekel a cikk folytatása? »

Rekeszizom-sérv

...fogyasztását, amelyek emésztési zavarokat okoznak – ilyenek például a zsírban vagy olajban sültek és más zsíros élelmiszerek- valamint azon élelmiszereket, amelyek általában gyomorégést okoznak (például a savanyú, pácolt, ecetes készítmények)....

Érdekel a cikk folytatása? »

Friss fórum hozzászólások