Többnyire 1-es típusú cukorbetegség esetén alkalmaznak inzulinkezelést, de van néhány olyan eset is, amikor a 2-es típusú cukorbetegség esetén is szükség van külső inzulin bevitelre. A szájon át bevitt inzulin,...
Érdekel a cikk folytatása? »A(z) szeress most 2 évad 1 rész fórumhoz témák:
Kedvencek temetője
...és elszabadul a pokol, a halottak hazatérnek… az a temető egy elátkozott hely. A második rész nem kapcsolódik szorosan az első részhez (a Kedvencek temetője 2 címet viseli), mégis nagyon...
Érdekel a cikk folytatása? »Mely filmeket érdemes megnézni bevételeik és értékeléseik alapján?
...mind a hárman aláírták a szerződést. Ugyanakkor az Imdb – n (ami a legnagyobb internetes filmes adatbázis) már csak 6,9 csillagon áll a szavazatok alapján, az első rész 7.9 csillagos...
Érdekel a cikk folytatása? »Fitnesz 2. rész
A fitnesz, az egészséges, teljes életmód részeként, az alakformálás egyik legkönnyebben gyakorolható kategóriája. Mint ahogy az előző részben is leírtam, néhány igazán könnyen elsajátítható gyakorlattal pár nap alatt fittebbek, és...
Érdekel a cikk folytatása? »A zsaruk becsülete
...arra, hogy elismerést szerezzen magának. Szerintem a film még a krimik közt is megállná a helyét, hiszen a sok „zsarualázós” rész között, amit bemutatnak, azért vannak jobb pillanatai is a...
Érdekel a cikk folytatása? »George R. R. Martin Trónok harca – Királyok csatája
...Ez a rész a mulatságok és kínzások elfeledett világát mutatja be. A vérfertőzés és apagyilkosság, alkímia és merénylet díszletei között a dicsőség árát vérben mérik. Az uralkodók összecsapnak a hatalomér...
Érdekel a cikk folytatása? »A Szent Szellemmel való betöltekezés feltételei, módja és eredményei
...áldások a Szellem gyümölcsei, a Galata 5, 22-ben vannak felsorolva. Elsőként azonban az ember a nyelveken szólás ajándékából részesedik az ember. A nyelveken szólás jel és ajándék is egyben. A...
Érdekel a cikk folytatása? »Fogyókúrák 2. rész
...értem, hogy ha megeszek 150 kiló húst, akkor miért lennék kevesebb kiló, mint amennyi most vagyok? 1 hetes diéta Az egy hetes diéta arról szól, hogy egy hétig nem eszünk...
Érdekel a cikk folytatása? »Az üvegcipellő avagy jól járt-e Hamupipőke, hogy visszakapta a szurokba ragadt lábbelit? I.
...olyan hosszúságúnak kell lennie, hogy még az elkeskenyedő rész előtt elférjenek az ujjai. A cipő szélességén azonban nem szabad spórolni! A kóros mértékű nyomás a statikai zavarokon túl, a lágyrészek...
Érdekel a cikk folytatása? »Cellulitkezelés a szebb alakért (első rész)
A tavasz a hölgyek többsége számára egyet jelent a fogyókúra kezdetével. Most, amikor végre a szekrénybe kerülnek a vastag pulóverek, a télikabát, a csizma, egyszer csak sokkal több minden láthatóvá...
Érdekel a cikk folytatása? »