Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Ismerős lehet – Antoine

Ismerős lehet – Antoine

Anyagcseréd gyorsításán alapuló fogyókúrák tömkelegét ismerheted, melyek között bonyolultabbak, nagyobb fegyelmet igénylők, komoly szabályrendszerrel rendelkezők is vannak.

Pontosan ezért szeretnénk most egy, már ismert diéta egyszerűbb testvérét itt felvázolni, hátha úgy érzed, ez, most, ebben a formában neked hatásos lehet. Talán most erőt kapsz, hogy a régen tervezett fogyókúrát elkezdd.

Sokszor, és sok helyen hallottuk már, főként edzőtermek szakembereitől, hogy úgy állítják össze vendégeik étrendjét, hogy a vasárnapot úgynevezett szabadrablós napnak szánják. Ez azt jelenti, hogy hétfőtől szombatig az előre meghatározott étrendet kell követni, de a hét utolsó napján azt ehet a fogyókúrázni vágyó, amit csak akar, és annyit, amennyit csak akar.

Az ún. Antoine-kúra is egy ilyen típusú étrend, melynek lényege, hogy hétfőn főleg főzeléket, kedden húsokat, szerdán tojást, csütörtökön tejet, pénteken halat, szombaton gyümölcsöt ajánl, és vasárnap jöhet, a már említett, és általunk nagyon szeretett szabad ételnap.

Lényege hasonlatos az ismert 90 napos diétáéhoz. Más-más típusú ételeket kell enni megadott sorrendben. A legfontosabb az, hogy úgy áll össze ez a kúra, hogy minden vitamin, ásványi anyag bejusson a szervezetedbe, amire szükséged van.
Egyetlen hét alatt 3 kilótól szabadulhatsz meg. Ezt ígérik a téma ismerői. Az biztos, hogy kitartónak kell lenni, hiszen anélkül nem is várhatsz eredményt. Határozottan döntsd el, hogy akarod csinálni, és másnap reggeltől kezdd is el!

Ellenjavallatok vannak, és fontos, hogy kérd ki szakember véleményét!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Hozzászólás