Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / Fogyókúrák 2. rész

Fogyókúrák 2. rész

Egyszer úgy gondoltam, hogy sorba szedem, milyen fogyókúrás módszerek léteznek, amiket érdemes is lenne kipróbálni!
A felsorolásba az alábbi módszerek kerültek bele, amely lista csöppet sem teljes, de ennyi bőven elég volt, hogy lássam, a fogyókúrára kimeríthetetlen az ötletek tárháza.

• Atkins diéta
• 1 hetes diéta

Atkins diéta – Az Atkins fogyókúra lényege
Az Atkins diéta lényege, hogy „állítólag” önsanyargatás és koplalás nélkül fogyhatunk. A lényeg, hogy húst-hússal kell enni, azaz irdatlan mennyiségű fehérjét és csak nagyon kevés szénhidrátot. Na ez tetszik, lehet hogy még ma ki is próbálom, megeszem az összes húst, amit találok, és meglátjuk mi lesz. Ha jól emlékszem van egy fél disznó a hűtőládában, na azt addig eszem, ameddig el nem fogy, csak azt nem értem, hogy ha megeszek 150 kiló húst, akkor miért lennék kevesebb kiló, mint amennyi most vagyok?

1 hetes diéta
Az egy hetes diéta arról szól, hogy egy hétig nem eszünk szinte semmit, csak iszunk, főleg vizet és zöld teát. Erről szembe jut, hogy én már csináltam valami hasonlót még anno a főiskolai gólyatáborban, és tényleg fogytam is rendesen, szóval tapasztalatból mondom, végre egy módszer, ami működik! Szóval az úgy történt, hogy a gólyatábor elejétől kezdve ittunk, mint a gödény, a tábor végéig… többnyire alkoholt. Közben nem nagyon emlékszem hogy ettünk volna, de biztos, hogy kajáltunk valamicskét, mert a tábor végén találtunk pizzás dobozokat. A tábor előtt 78 kiló voltam, amikor a tábornak vége lett 72 kilóra fogytam. Bár nem tudatosan hajtottam végre az egy hetes diétát, de Istenemre mondom, ez a módszer működik!

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply