Kezdőlap / Egészség és fitness / Gyógytorna eszközök otthonra

Gyógytorna eszközök otthonra

Az embert néha váratlan baleset éri. A megszokott rutin feladatok ellátása is nehézséget okoz. Romlik a szervezet kondíciója és bizony tennünk kell érte, hogy visszanyerjük eredeti, megszokott életvitelünket. A rehabilitációhoz általában gyógytornára van szükség, amit tőlünk független időpontokban, egészségügyi intézményekben, általában tömegesen tudunk igénybe venni. Ez többnyire sok kényelmetlenséggel jár és elég hamar véget is ér. Gyakran a foglalkozások között üres, gyógytorna mentes napok is vannak, – hétvégeken mindenképp – amit a gyógytorna eszközök hiányában kénytelenek vagyunk kihagyni, hacsak…

Gyógyító gyógytorna – otthonra is!

Mozgásszervi megbetegedések, sportsérülések, műtétek utáni rehabilitáció, valamint folyamatos egyoldalú terhelés esetén szükségünk van mozgásszerveink szakszerű megmozgatására, megfelelő kondícióban tartására. Nagyon fontos, hogy először mindenképpen vegyünk részt a szervezett, gyógytornász szakember által vezetett foglalkozásokon. Kérjük ki a tanácsát, mind a gyakorlatok megtervezését, intenzitását, mind a felhasznált eszközök “erősségét” illetően. Fontos a fokozatosság betartása is.

Webáruházunkban a gyógytornászok által használt eszközök nagy része megtalálható, ugyan abban a professzionális minőségben, amellyel Ők dolgoznak, mert Webáruházunk a szakemberek kiszolgálása mellett azt a célt tűzte ki, hogy kiváló minőségű és elérhető árú termékekkel lássuk el azokat, akik önállóan szeretnék folytatni a megfelelő eszközökkel megtanult gyógytornát, szabadidejükben vagy a munkahelyi szünetekben törődni szeretnének mozgásszerveik kondíciójának javításával, optimális testsúlyuk visszanyerésével.

Úgy gondolom, amennyiben az oldalon igény támad rá, szívesen bemutatok néhány eszközt, – olvasói kéréseknek megfelelően, – illetve néhány gyakorlati útmutatóval igyekszem támogatni azokat, akik erre rászorulnak.

A webáruházban egyébként a gyógytorna eszközök mellett megtalálhatók a fitnesz, az aerobik, a pilates torna, a jóga és a vízi-torna eszközei is. Nézzen körül nálunk, legyen jó kondícióban!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az immunrendszer visszaállítása kemoterápia után

A kemoterápia arra szolgál, hogy a daganatos sejteket gyógyszeresen elpusztítsák, megakadályozva őket abban, hogy tovább …

Hozzászólás