Kezdőlap / Divat-szépség / Harisnyakörkép

Harisnyakörkép

Itt az ősz, jön a harisnya-szezon. Legtöbben ebben az évszakban használnak harisnyát, hiszen ilyenkor nem mindig van olyan hideg, hogy feltétlenül hosszú nadrágot kelljen viselni, de már nincs olyan meleg se, hogy fedetlen lábakkal viseljük a kedvenc szoknyánkat. Gyerekkorban általában utáljuk ezeket a ruhadarabokat. Felnőttként viszont rádöbbenünk, hogy milyen divatos is tud lenni, és hogy változatossá teszi a ruhatárunkat. A felismerés, hogy a hideg ellen nem csak nadrággal, hanem a sokkal szexisebb és trendibb harisnyákkal is dacolhatunk, magáért beszél. A kínálat ma már nem csak a praktikumra törekszik, hanem egyre nagyobb hangsúly kerül a pajkosságra, az érzékiségre és a bő színválasztékra. Ugyanakkor egy jól kiválasztott darabbal akár palástolhatjuk is a lábainkat, ha nem szívesen mutogatnánk. A konzervatív beállítottságúak nyílván a konszolidált, nem hivalkodó, egyszínű, minta nélküli harisnyát fogják választani.
A szexi darabok közül combfixek újra teret hódítnak, amiket akár télen is lehet használni a divatos, téli rövidnadrágokkal. A felfázást elkerülendő, azért érdemes a combfix alá egy vékonyabb harisnyát is felhúzni.
A harisnyákkal optikai csalást is elkövethetünk. Bár vékony alkaton minden jól mutat, és bármilyen fazon, és mintha előnyös lehet, még a karcsú lábak is tűnhetnek teltebbnek, ha többszínű modellt, vagy keresztbe csíkos változatot választunk. Slankító hatást a hosszanti mintás, vagy V-alakban futó sormintás harisnyák váltanak ki. Egy letisztult, bordázott verzió szinte minden ruhához illik, és még vékonyít is. S ha az optikai csalás nem lenne elég, léteznek még alakformáló harisnyák, amik speciális leszorító betétek és megerősített gumírozások révén szabályozzák a csípőt, a pocakot, és teszik feszesebbé a combokat.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A zsírszövet eltávolítása

Aki már egyszer komolyan harcolt a túlsúlya ellen, az jól tudja, hogy tulajdonképpen egészen elfogadható …

Hozzászólás