Kezdőlap / Egészség és fitness / Allergia / Hogy kerüljem el az allergiát?

Hogy kerüljem el az allergiát?

A rohan és a természetes, vagy ahhoz közeli életstílustól, életmódtól távolodó világ és társadalom az elhízás mellett kitermelte másik jellegzetes jóléti betegségét az allergiát.
Az egyre növekvő betegszámnak sokféle magyarázatát adták. A sokféle vegyszer, adalék, nem természetes alapú táplálék, a szennyeződő víz levegő együttesen egy olyan folyamatos túlterhelés alatt tartja az ember immunrendszerét, hogy néha besokall és akkor alakul ki az allergia, és már egyszerű támadásokra is túlzóan reagál a szervezet.
E gondolatsorból adódik, hogy a felesleges mesterséges szerek használatának mérséklése csökkentheti a testünket érő behatás mértékét, de szintén segít minden olyan szer étel, ami erősíti az immunrendszert és segít annak működését optimalizálni.
Szintén erősíti a környezeti hatást a sok intelligens tisztítószer, ami a baktériumok 99,9 százalékát elpusztítja, de a maradék olyan erős és ellenálló lesz, hogy azt meg már semmi se tudja elpusztítani, és ezáltal a túlzottan tiszta lakásban lesz kitéve a szervezet erősebb kórokozók támadásának, amelyek emiatt jobban igénybe is veszik, és jobban ki is merítik.
A környezet tudatos formálása és a tudatos táplálkozás segíthet csökkenteni a kialakulás esélyeit, de mi tegyen az ember, ha már kialakult dacára minden megelőző intézkedésnek?
Sokféle allergiaellenes szert lehet kapni, amely kifejezetten tünetenyhítő tulajdonsággal bírnak, és amihez a szervezet hozzászokik, így emelni kell az adagot, majd pedig váltani kell, mert nem éri el a kellő hatást.
A megoldás abban a mondásban rejlik hogy „egy gyereknek meg kell ennie egy kiló koszt évente hogy egészséges legyen”.
Azaz stimulálni kell az immunrendszert, de ellenőrzött módon. Erre nagyon alkalmasak a különféle virágpor és pollentabletták, amelyek homeopátiás módszerrel segítenek. Ezeknek a szereknek a titka az, hogy a tavaszi nagy allergén bumm előtt a szervezetet felkészíti egy lassú de folyamatos dózisnöveléssel, amely révén az immunrendszer reakcióküszöbe magasabb lesz így elérhető az, hogy a tabletták folyamatos szedése mellett a környezeti hatásokra nem reagál a szervezet. Sajnos ezt a szervezet nem tanulja meg így minden évben újra és újra kondicionálni kell, de a tünetek vagy minimálisra csökkennek vagy teljesen eltűnnek.
A napi adagot úgy kell beállítani, hogy pont annyi legyen, hogy ne alakuljon ki reakció, és ha kell akkor negyedtablettányi pontossággal kell ezt beállítani.
Ilyen jellegű tablettája, vagy készítménye szinten minden táplálék kiegészítőkkel foglalkozó cégnek van.
Akármit is használunk arra ügyeljünk hogy ne mesterséges alapú legyen, akkor nagy csalódás nem érhet hanem nagy valószínűséggel újra tudjuk élvezni a tavaszt és úgy egyébként az életet.

Ezt mindenképpen olvasd el!

Poratka allergia

Mi az a poratka allergia? A poratka allergia egy túlérzékenységi reakció az emberi szervezet részéről, …

Hozzászólás