Kezdőlap / Társadalom / Esküvői fotózás / Kreatív esküvői fotózás

Kreatív esküvői fotózás

Manapság már egyre kevésbé divat a beállított, műtermi, sablonosnak is nevezhető esküvői fotók készítése. Van még rá igény, valószínűleg mindig is lesz, de igen csekély az ilyen megrendelések aránya.
Hogy miért? A válasz roppant egyszerű: Mert többre van igény.
Többre, jobbra, természetesebbre és stílusosabbra. A modern fotózás szinte nem ismer lehetetlent. A beállított műtermi képekhez viszonyítva már az is pozitívum, ha a szabadban készülnek a fotók, de ennyivel koránt sem kell beérni. A természet lágy ölén, lehetőleg valami figyelemreméltó épület környéke ideális hely ilyen alkalomra. Számtalan helyszín közül választhat a jegyespár, csak a fantáziájuk szabhat gátat a lehetőségeknek. Lehet ez egy kápolna és annak környéke, egy gyönyörű híd, tópart, egy luxus hajó, egy kilátó, de akár egy valódi kastély is. Nagyon romantikus ha például az első randevú helyén is készül néhány felvétel, vagy bárhol, ahol a jegyespár sok kellemes percet töltött együtt.
Na és persze nem csak az számít “hol?”, legalább annyira fontos az is, “hogy?” örökítik meg azt a bizonyos nagy napot. Igencsak divatosak a fekete-fehér fotók melyek klasszikus, barátságos, méltóságteljes hangulatot árasztanak. Ha ez nem tetszik meg lehet bolondítani a képeket sok-sok színnel is. Már a készülődéskor is érdemes megörökíteni néhány mozzanatot, ezzel együtt adja majd vissza igazán a képsorozat azt a hangulatot ami a nap folyamán uralkodott.
Lényeg, hogy a képek természetesek, őszinték legyenek, hogy sok év múltán ne két görcsösen pózoló “idegen” nézzen vissza a párra az esküvői albumból.

Ezt mindenképpen olvasd el!

A jó esküvői kép kulcsa…?

Az esküvői fotózásra nagy hangsúlyt kell fektetni, hiszen nem emlékezhetünk minden apró részletre, ami megtörtént. …

Hozzászólás