Level fogyókúra

A level diéta, a kötött étrendű fogyókúrák közé tartozik, ezért csak úgy lehet eredményt elérni vele, ha pontosan betartjuk a leírtakat. Az ilyen típusú diétához elég nagy elszántságra, és akaraterőre van szükségünk, éppen emiatt, csak azoknak javasolt, akik könnyen tudnak alkalmazkodni, de ugyanakkor kellően elszántak.
A level diéta egy ötnapos étrendet ír le, és az öt nap után 3-5 kg-os fogyással lehet számolni. Ha tovább akarjuk folytatni a diétát, akkor maximum egyszerre egymás után háromszor ismételjük meg, utána tartsunk némi szünetet. Az étrend kötött, de maximum egy ételt ki lehet benne cserélni. Minden nap reggelire együnk meg két pirítóst, egy narancsot, és egy csésze kávét, vagy teát igyunk mellé.
Első nap ebédre a következőket együk: egy narancs, két pirítós, egy tojás, egy kis tejföl, egy csésze tea, vagy kávé. Vacsorára zöldséget is együnk: egy fél salátát, kettő paradicsomot, kettő tojást, hozzá két pirítóst, és egy kis tejfölt.
Második nap ebéd: Egy narancs, két pirítós, egy kis tejföl, egy tojás. Vacsorára pedig készítsük a következőt: tatár bifsztek (kb. 6dkg), vagy ezt helyettesíthetjük, 10 dkg sonkával, mellé egy paradicsom, egy pirítós, egy fél tejföl, egy narancs, és egy csésze tea, vagy kávé.
Harmadik nap: Ebédre együnk meg egy faj salátát, egy tojást, egy tejfölt, és mellé egy narancsot. Vacsorára pedig: 10 dkg párizsi, egy pirítós, egy fél tejföl, egy narancs, és kávé/tea.
Negyedik napon, ebédre a következőket együk: kb. 13 dkg túró, egy paradicsom, egy csemegeuborka, és egy pirítós. Vacsorára: 6 dkg tatár bifsztek, vagy 10 dkg sonka, kettő paradicsom, egy pirítós, egy alma.
Ötödik, egyben utolsó nap: Ebédre 20 dkg sonka, egy paradicsom, egy pirítós. Vacsorára együnk 25 dkg főtt zöldséget, egy paradicsomot, és egy tojást.
A diéta elvégzése után minden hétfőn reggelire igyunk egy pohár citromos vizet; ebédre együnk meg egy almát, és egy pirítóst; vacsorára pedig egy tojást, egy paradicsomot egy pirítóssal.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply