Kezdőlap / Divat-szépség / Mellmasszázs a szép mellekért!

Mellmasszázs a szép mellekért!

A mellek feszességét az emlő kötőszövete és a mellkas izomzata határozza meg. Speciális tornagyakorlatok segítségével könnyen lehet erősíteni a mellizmot. A következő gyakorlatokat tanácsoljuk.
• Álló helyzetben nyújtsa ki vízszintesen oldalra karjait, és kinyújtott állapotban rugózva mozgassa vízszintesen előre és hátra. A gyakorlatot legalább hússzor ismételje.
• Álló helyzetben nyújtsa ki a karjait előre. Vízszintesen tartott karokkal szorítsa ujjait erőteljesen ökölbe. Legalább hússzor ismételje a gyakorlatot.
• Álló helyzetben tartsa mellmagasságban könyökben hajlított karját, majd változatlanul hajlított helyzetben hirtelen lökéssel emelje felfelé a könyökét. Többször ismételje a mozdulatot.
• Feküdjön hasra, kissé emelje meg a fejét anélkül, hogy görcsös erőfeszítéseket tenne, és közben erőteljesen nyújtsa ki a karját hátrafelé. Elfáradásig ismételje!
• Feküdjön a hátára, karját nyújtsa oldalra, majd lendületesen keresztezze a mellkasa felett. Többször ismételje.
• Állásban emelje karját vízszintes helyzetbe, nyújtsa előre, majd – amennyire tudja – keresztezze a két kart. Igyekezzen oldalról a hátát megfogni. Ezután erőteljesen lendítse a kart vízszintesen hátrafelé. Ismételje a gyakorlatot.
Nem feltétlenül kell minden gyakorlatot elvégeznie. Mindenki kiválaszthatja azt, amit szívesen csinál, az a lényeg, hogy a torna körülbelül három percen át tartson.
A mellek kötőszövetét erősíti a lemosás. Végezhető egyszerűen úgy, hogy hideg vízzel ledörzsölést végzünk, vagy váltva hideg és meleg vízzel zuhanyozzunk. Ilyenkor 30-60 másodpercen át meleg vizet, majd 5 másodpercen át hideg vizet használjunk. A váltott hideg és meleg vizes zuhanyozás fokozza a szövetek vérátáramlását. Utána jó zsíros vagy a bőr nedvességtartalmát fokozó testápoló szert alkalmazni.
A mell kötőszövetét a kefével vagy mosdókesztyűvel végzett masszázs is erősíti. Körülbelül egy percen át masszírozza az emlőt körkörös mozdulatokkal, enyhe nyomással. Az emlőbimbót egyáltalán ne masszírozza!

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

A zsírszövet eltávolítása

Aki már egyszer komolyan harcolt a túlsúlya ellen, az jól tudja, hogy tulajdonképpen egészen elfogadható …

Hozzászólás