Kezdőlap / Egészség és fitness / Fogyókúra / MiaoMei fogyókúra

MiaoMei fogyókúra

A MiaoMei fogyókúrás módszer a kinaiak trandícionűlis kezelési módszere, mely rendkívül hatékony. Legfőképpen azoknak az elszánt fogyókúrázóknak ajánlatos, akik semmilyen más módszerrel nem érik el a kívánt súlymennyiséget. A módszer alapját az akupunktúra és az akupresszúra képezi. A masszázstechnika segítségével megindul a szervezetben a zsírégetés, a salaktalanítás, ezáltal pedig megnövekszik a vitalitásunk, és súlycsökkentésünk hatásos lesz. A kúrát félévente érdemes ismételni, de amennyiben sikeres, akkor más módszerek is hatékonyabbak lesznek a megfelelő súly elérésében.
A módszer különlegessége abban rejlik, hogy ez nem csak egy masszázstechnika, hanem egy olyan 10 napos kúra, mely méregtelenítéssel párosul, majd ezt követően, naponta egy-egy óra masszázs terápiát alkamaznak.
Alapját az akupunktúrás 54 pont adja, mégpedig úgy, hogy a pontokat kiválasztják, és sorrendben aktiválják, kitisztítva a közöttük lévő megfelelő életerő áramlást biztosító csatornákat. Közben a gyógynövény eredetű táplálék kiegészítőket fogyasztva, a méregtelenítés még hatékonyabb lesz. Így képesk a salakanyagok kiürülni, és a szervezet kívül belül megtisztul. Jellemzően a felhalmozódó salakanyag eltűnése hangulatjavító hatása is érvényesül, nem beszélve a stresszoldó képességéről.
A jelentős változás által kötőszöveteink erősebbé válnak, a bőr feszesedik, beindul a zsírégetés, és még a narancsbőrös elváltozás is szemmel láthatóan javul. Ezáltal a bőrünk feszesedik, a zsírt elégetjük, a narancsbőr pedig látványosan eltűnik.

Kapcsolódó fórumok:

Ezt mindenképpen olvasd el!

Amerikai diétázás

Az amerikai diétával megismeri a kalóriaszegény táplálkozást és a súlya is jelentősen csökken majd. Vitamindús, …

Leave a Reply